reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pamiętam cię bardzo dobrze. Przeogromnie współczuję, serce pęka na milion kawałków 💔💔💔
Życzę Ci dużo siły do dalszej walki, pamiętaj że twoje dzieciaki czekają na swoją mamusię. Bądź dzielna i wracaj po swoje 🥰
Wracam wracam jeszcze bardziej zdeterminowana niż wcześniej . Oczywiście będę potrzebowała waszej pomocy ale tu akurat wiem ze nie zawodzicie 🥰

reklama
A u mnie teraz taka sytuacja , dla pięknego Endo już się przygotowuje , popijając co drugi dzień pół lampki wina 😍😍 mój potwór chyba mi zazdrości bo jak tylko zobaczy lampkę to biegnie za mną żebym dała mi się napić 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 dziewczyny za nas ❤️✊✊✊ za to żeby nasze marzenia się spełniły ✊✊✊❤️ żeby każda z nas została mamą , bo każda na to zasługuje ❤️❤️😘😘😘 będzie pięknie , mówię wam ❤️❤️❤️
Polac jej więcej bo mądrze mowi 😁🥰

I tego bardzo mocno Ci tego życzę ( nieskromnie mówiąc sobie też 🙈🤣🙈) podziwiam Cię bardzo za twoją energię , chodź życie serce rozrywa na milion kawałków ty dalej masz tą siłę do walki ❤️ Ja wiem że malutki tam u góry patrzy i czuwa nad tobą , i nie pozwoli aby jego ukochana mama więcej płakała ❤️
Nic mi mojego króliczka nie wróci ani nikt nie zastąpi-to na pewno ! Ale mam duże serduszko i z chęcią przygarnę resztę swoich dzieciatek 🥰 wkoncu one tez na mnie czekają 💋

Nie wiem od czego zacząć ...
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie...
Od swojego ostatniego postu Nie wchodziłam na to forum ... Nie miałam mocy ...
Dzis wracam po ciężkich przejściach, z sercem porozrywanym na milion kawałków ale z wielką nadzieją
Dziewczyny które być może mnie jeszcze pamiętają... urodziłam przez cc cudownego synusia niestety wada serduszka się potwierdziła, to była najcięższa z możliwych opcji przy hlhs . Mieliśmy dla siebie 2,5 miesiąca, po tym czasie moj Tymus wybral dla siebie lepsza drogę. Jest u Bozi i czuwa nad nami z góry. Od jego śmierci mijają 4 miesiące. Nie będę wam pisać co czuje, możecie to sobie tylko wyobrazić ale wierzę że przy pomocy mojego aniołka zostane mama po raz kolejny i na dłużej...

Wracam do gry...
Wizytę w klinice mam umówioną na 5 września...
Przypominam :mam jeszcze 5 mroziaczkow
4:5.1.1
1:4.2.3

Sram lodem ... ale cel jest jeden ...

@fredka84 @Biedroneczka28 @Brakujemiwiary Szyszka ale nie pamiętam nicku , jest was dużo więcej ale serio nie mam do tego głowy. Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze . Trzymajcie kciuki , kopnijcie mnie w dupe jak trzeba będzie, krzyknijcie jak będę pieprzyc głupoty
Boże Cappucinko, no jak mam cię nie pamiętać mysza ❤️. Z ręką na sercu, nawet nie zliczę ile razy o was myślałam ❤️. O tym jak musiałaś być twarda i silna...
Nie jestem zbyt dobra w przelewaniu uczuć na papier/ forum, ale strasznie się cieszę się, że zdążyłaś poznać i pokochać całym serduszkiem twojego synka❤️. Napewno czuł wasza bezgraniczną miłość ❤️. To teraz twój malutki kochany aniołeczek❤️. Na zawsze zostanie w waszych sercach ❤️. Przytulam z całych sił i życzę kolejnego udanego transferu ❤️.

Nic mi mojego króliczka nie wróci ani nikt nie zastąpi-to na pewno ! Ale mam duże serduszko i z chęcią przygarnę resztę swoich dzieciatek 🥰 wkoncu one tez na mnie czekają 💋
Dokładnie tak , już zawsze jakaś część Ciebie będzie myślami przy Tymusiu, odchodząc zabrał ze sobą kawałek Ciebie , kawałek twojego serca. Ale jestem przekonana i wiem że na pewno by chciał mieć brata czy siostrę , aby mógł czuwać nie tylko nad mama czy tata ale również nad młodszym rodzeństwem ❤️ ja wiem że ten strach , ból i niepewność będzie z tobą już zawsze . Ale wiedz że po każdej burzy wychodzi słońce , że ono zaświeci jeszcze najpiękniej jak potrafi dla Ciebie , a głównym sprawcą tego będzie twój aniołek , on z nieba ześle Ci maleństwo abyś już nie płakała , a uśmiechała się , aby z twoich oczu nie leciały lzy rozpaczy a łzy szczęścia . On by tego chciał , jestem pewna ❤️❤️

Ciesze się ze wróciłam i kilka dobrych starych duszyczek jeszcze mnie pamieta 🥰

Jak juz wspomniałam na 5 września mam wizytę w klinice . 3 tyg temu byłam u swojej gin podwozie wszystko ok , okres o dziwo jak w zegarku co 28,29 dni a wcześniej różnie z tym bywało bo cykl i nawet po 40 dni miałam. Cytologia tez ok . Zrobiłam tez badania takie ogólne w sensie hormony , morfologia , mocz, cholesterol , próby wątrobowe, poziom kwasu i witami itp . Będę robić jeszcze w poniedziałek pakiet na trombofilie bo mojemu Tymusiowi wyszła nadkrzepkiwosc wrodzona i chce to sprawdzić .

Poradźcie mi proszę co jeszcze mogę zrobić? W sensie jakieś badania ? Na pierwsza wizytę? Żeby nie tracić czasu ?

Macie jakieś specjalne suplementy które stosujecie ? Kompletnie wypadłam z trybu invi i nie wiem nawet od czego zacząć 🤭

Przypominam ze mam niedrożne jajowody tak to wszystko chula .

Boże Cappucinko, no jak mam cię nie pamiętać mysza ❤️. Z ręką na sercu, nawet nie zliczę ile razy o was myślałam ❤️. O tym jak musiałaś być twarda i silna...
Nie jestem zbyt dobra w przelewaniu uczuć na papier/ forum, ale strasznie się cieszę się, że zdążyłaś poznać i pokochać całym serduszkiem twojego synka❤️. Napewno czuł wasza bezgraniczną miłość ❤️. To teraz twój malutki kochany aniołeczek❤️. Na zawsze zostanie w waszych sercach ❤️. Przytulam z całych sił i życzę kolejnego udanego transferu ❤️.
Trzymaj kciuki malenka bo się przydadzą 🥰 bardzo was ściskam 😍
Pomimo finału jestem wdzięczna za ten czas który dla siebie mieliśmy 😍
To właśnie on daje mi sile żeby działać 🥰

Dokładnie tak , już zawsze jakaś część Ciebie będzie myślami przy Tymusiu, odchodząc zabrał ze sobą kawałek Ciebie , kawałek twojego serca. Ale jestem przekonana i wiem że na pewno by chciał mieć brata czy siostrę , aby mógł czuwać nie tylko nad mama czy tata ale również nad młodszym rodzeństwem ❤️ ja wiem że ten strach , ból i niepewność będzie z tobą już zawsze . Ale wiedz że po każdej burzy wychodzi słońce , że ono zaświeci jeszcze najpiękniej jak potrafi dla Ciebie , a głównym sprawcą tego będzie twój aniołek , on z nieba ześle Ci maleństwo abyś już nie płakała , a uśmiechała się , aby z twoich oczu nie leciały lzy rozpaczy a łzy szczęścia . On by tego chciał , jestem pewna ❤️❤️
Mocno w to wierzę 🥰
Ale wierzę tez w ciebie ze pomimo tylu bitw nie poddałaś się, działasz i walczysz dalej 🥰
Podziwiam 🤩
Zobaczysz 2023 będzie nasz 🥰
Stawiam porządna flachę jak bedzie inaczej 🤣🤣🥰

reklama
Nie wiem od czego zacząć ...
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie...
Od swojego ostatniego postu Nie wchodziłam na to forum ... Nie miałam mocy ...
Dzis wracam po ciężkich przejściach, z sercem porozrywanym na milion kawałków ale z wielką nadzieją
Dziewczyny które być może mnie jeszcze pamiętają... urodziłam przez cc cudownego synusia niestety wada serduszka się potwierdziła, to była najcięższa z możliwych opcji przy hlhs . Mieliśmy dla siebie 2,5 miesiąca, po tym czasie moj Tymus wybral dla siebie lepsza drogę. Jest u Bozi i czuwa nad nami z góry. Od jego śmierci mijają 4 miesiące. Nie będę wam pisać co czuje, możecie to sobie tylko wyobrazić ale wierzę że przy pomocy mojego aniołka zostane mama po raz kolejny i na dłużej...

Wracam do gry...
Wizytę w klinice mam umówioną na 5 września...
Przypominam :mam jeszcze 5 mroziaczkow
4:5.1.1
1:4.2.3

Sram lodem ... ale cel jest jeden ...

@fredka84 @Biedroneczka28 @Brakujemiwiary Szyszka ale nie pamiętam nicku , jest was dużo więcej ale serio nie mam do tego głowy. Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze . Trzymajcie kciuki , kopnijcie mnie w dupe jak trzeba będzie, krzyknijcie jak będę pieprzyc głupoty
Na pewno mnie nie kojarzysz bo jestem,,nowa" na forum aczkolwiek jestem z Tobą całym serduszkiem kochana ♡ pomodlę się dzisiaj za Twojego aniołka

Do góry