reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@blueeyes koniecznie daj znać co ustaliliście z lekarzem, ✊ za dzisiaj ♡
Hymm mam zlecone badania. Pochwalił że odpuściliśmy transfer bo według niego powinno się zachować odstęp 10 tyg pomiędzy.

I badania mogę zrobić dopiero we wrześniu bo między badaniami a transferem też powinnam mieć zachowany taki odstęp czasu ;)

reklama
Dziewczyny robiłam badania i mam takie badanie jak odczyt biernackiego jest sporo podwyzszony mam 58mm/h a norma jest poniżej 12. Bo to może znaczyć?

Kurcze nie jestem chora, boje się że to przez ciążę i okaże się że coś nie tak z zarodkiem. Kiedyś to robiłam też mi wyszedł podwyższony wynik ale lekarz mi nic na to nie dał. W pon mam wizyte wszytko się okaże. Ale już się martwię.
Jak jesteś w ciąży to ja bym się nie przejmowała. W ciąży to częste jest. U mnie w ogóle mówi, żebym tego badania nie robiła bo zawsze jest powyżej normy.

U kogo byłaś??? Jakie badania zalecił ?? 😉
O ile dobrze się orientuje (a jak nie to mnie koleżanki poprawcie) jestem rodzynkiem na forum z Podkarpacia ;P

Byłam u doktor Sydora i dla mnie Doktor zlecił badanie KIR, profil cytokinowy oraz anty-TPO i ANA2.

Z mężem razem musimy wykonać alloMLR ale to badanie 10 tyg od ostatniego transferu. Dlatego z tym badaniem czekamy do końcówki września.

I już u mojej Pani Doktor z kliniki biopsję endometrium. Ale z racji tego, że w tym cyklu brałam na poczontku estrofem poczekam na miesiączkę i pójdę w cyklu bez żadnych leków ;)

Jak jesteś w ciąży to ja bym się nie przejmowała. W ciąży to częste jest. U mnie w ogóle mówi, żebym tego badania nie robiła bo zawsze jest powyżej normy.
Dziękuję 😘 uspokilas mnie😘ja kiedyś miałam anemię pomimo tego, że dobrze wyglądam😀😂😂więc może coś ale czytalam dużo o tym i właśnie piszą że w ciąży to podwyższone😀

reklama
Do góry