reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak, wypływa ta resztka. Spokojne progesteron się wchłaniaDziewczyny czy u Was ten cyclogest też tak wypływa?
Trzymam kciuki4dpt i mam brązowe plamienie po podtarciu. Błagam żeby to było to
Ja startowałam z 5 , wiec No lekarz musiał dać leki … a mało tego dziewczyny coś wam powiem . Przed 2 transferem dzień przed zrobiłam sobie tsh i miałam ponad 5 mimo brania leków , i podeszłam do transferu nie mówiąc lekarzowi ze taki wynik mam . I nie wiem czy to tsh miało wpływ czy nieBiorąc pod uwagę jak bardzo TSH się zmienia w czasie doby a nawet dzień po dniu to leczenie TSH, które wynosi 2 brzmi trochę absurdalnie
Nelka85
Fanka BB :)
Każdy lekarz w Polsce powie, że TSH musi być w okolicach 1. Gdzieś indziej niekoniecznie. Ja miałam ostatnio 1,8 i nikt nie zwiększy mi dawki leku, żeby było mniej... Zaczęłam z 2,5 i zanim udało mi się kogokolwiek przekonać do wypisania mi lewotyroksyny... Dla wielu branie leku oznacza chorobę nad- czy niedoczynności. Więc muszę tłumaczyć, że chora nie jestem, ale chcę mieć ładniejsze TSH...
To transferu mialam ponad 3 (udanego), obecnie zwiększają mi letrox jak przekracza 2.5Mi lekarz mówił że nie powinno przekraczać 2.5. Ja miałam TSH 2.3 transfer u mnie udany. Ale przez całą ciążę brałam letrox żeby nie wzrosło i jak badałam w ciąży miałam 1.0.
Tak.Dziewczyny czy u Was ten cyclogest też tak wypływa?
To dobrze
L
Lebkuchen_mum
Gość
Myślę, że mogło mieć wpływ ale nie musiało zwłaszcza, że ty nie masz kirów implantacyjnych także tu choćbyś nie wiem jakie miała świetne wyniki to bez accofilu myślę, że szanse na to aby ciąża sie udała były marne (nie niemożliwe ale marne). Także w tym momencie nie zamartwiaj się tamtym tsh bo sądzę, że wtedy zdecydował o tym brak accofilu.Ja startowałam z 5 , wiec No lekarz musiał dać leki … a mało tego dziewczyny coś wam powiem . Przed 2 transferem dzień przed zrobiłam sobie tsh i miałam ponad 5 mimo brania leków , i podeszłam do transferu nie mówiąc lekarzowi ze taki wynik mam . I nie wiem czy to tsh miało wpływ czy nie
Ja leże minimum godzinę rano, noc to wiadomo ide spaćDziewczyny czy u Was ten cyclogest też tak wypływa?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja już teraz leżę 10-20 minut i wystarczy, progesterin super więc wyglada na to, że wystarcza tyleJa leże minimum godzinę rano, noc to wiadomo ide spać
Nelka85
Ja w pracy stojącochodzącej nic nie leżałam i też rósł dr powiedział, że co ma się wchlonąć to się wchłonieJa już teraz leżę 10-20 minut i wystarczy, progesterin super więc wyglada na to, że wystarcza tyle
reklama
Madame JS
Ja startowałam z 5 , wiec No lekarz musiał dać leki … a mało tego dziewczyny coś wam powiem . Przed 2 transferem dzień przed zrobiłam sobie tsh i miałam ponad 5 mimo brania leków , i podeszłam do transferu nie mówiąc lekarzowi ze taki wynik mam . I nie wiem czy to tsh miało wpływ czy nie
Teraz w ogóle mnie zaskakujecie, dziewczyny.. WSZYSCY od lat mi mówią dookoła o TSH w okolicach 1, amen ;-) Każdy spotkany w Polsce lekarz, każda dziewczyna starająca się, no generalnie całość WszechświataTo transferu mialam ponad 3 (udanego), obecnie zwiększają mi letrox jak przekracza 2.5
Ale dla odmiany tutaj każdy mówi dokładnie to, co Wy. Norma TSH to norma laboratoryjna, kropka. Leczy się chorobę nadczynności i niedoczynności, a nie TSH powyżej 1,5. No ale... skoro mogłam wyeliminować jakąś teoretyczną przeszkodę, to spróbowałam. Niewiele to zmieniło jak dotąd, ale zobaczymy, co dalej ;-)
Podziel się: