Artemida90
Fanka BB :)
wypływa substancja w której jest rozpuszczony progesteron bo ona się nie wchłania i musi „wyjść” progesteronu nie widzisz bo on wchłania się w ścianki pochwyDziewczyny czy u Was ten cyclogest też tak wypływa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wypływa substancja w której jest rozpuszczony progesteron bo ona się nie wchłania i musi „wyjść” progesteronu nie widzisz bo on wchłania się w ścianki pochwyDziewczyny czy u Was ten cyclogest też tak wypływa?
Mnie raz wyszło TSH chyba 2.3 i domagałam się leczenia, bo na pewno przez to nie zachodzę w ciążę. Trzech lekarzy, w tym dwóch ginekologów - endokrynologów mi powiedziało, że spokojnie. Jest poniżej 2.5, jest badane regularnie, zwykle spada poniżej 2, nie ma tu czego leczyć. Nawet USG tarczycy sobie zrobiłam prywatnie, żeby mieć więcej dowodów, że wszystko ok .Teraz w ogóle mnie zaskakujecie, dziewczyny.. WSZYSCY od lat mi mówią dookoła o TSH w okolicach 1, amen ;-) Każdy spotkany w Polsce lekarz, każda dziewczyna starająca się, no generalnie całość Wszechświata
Ale dla odmiany tutaj każdy mówi dokładnie to, co Wy. Norma TSH to norma laboratoryjna, kropka. Leczy się chorobę nadczynności i niedoczynności, a nie TSH powyżej 1,5. No ale... skoro mogłam wyeliminować jakąś teoretyczną przeszkodę, to spróbowałam. Niewiele to zmieniło jak dotąd, ale zobaczymy, co dalej ;-)
Mamy dwie blastki dobrej jakości rano zadzwonili z Gamety
Do mnie też dzwonili rano z kliniki że są 2blastki, które zamraża
Basen tak a jacuzzi to nie wiemDziewczyny czy po transferze można korzystać z basenu , jacuzzi ?
Czy lepiej sobie odpuścić ?
Myślę że lepiej sobie odpuścić. Jacuzzi i ciepłe kąpiele to na pewno. Basen bym odpuściła ze względu na jakieś infekcje intymne.Dziewczyny czy po transferze można korzystać z basenu , jacuzzi ?
Ja bym odpuściła ze względu na ryzyko infekcji intymnej w , a w takich miejscach o nią łatwoDziewczyny czy po transferze można korzystać z basenu , jacuzzi ?
Macie racje dziewczyny , chciałam się upewnić w swoich przekonaniach Mąż popływa a ja popatrzęChociaż powiem Wam, że kocham basen, lubię saunę. Ale w tej chwili zdrowy rozsądek mi nie pozwala, bo jak coś złapię to będę mieć pretensje do siebie .
super wiadomośćMamy dwie blastki dobrej jakości rano zadzwonili z Gamety
Także dwie szanse są, zobaczymy co to będzie