Mi Panie kategorycznie zakazały korzystania z publicznych basenów oraz brać gorących kąpieli. Opalania także, co jest sensowe bo leki mogą wpływać w połączeniu ze słońcem na trwałe przebarwienia ;(Dziewczyny czy po transferze można korzystać z basenu , jacuzzi ?
Czy lepiej sobie odpuścić ?
reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Po Encortonie miałam epickie swędzące plamy od słońca. A wcale się nie opalałam tylko zapomniałam posmarować filtrem 50 .Mi Panie kategorycznie zakazały korzystania z publicznych basenów oraz brać gorących kąpieli. Opalania także, co jest sensowe bo leki mogą wpływać w połączeniu ze słońcem na trwałe przebarwienia ;(
Z lekami właśnie nie wiadomo u każdego inaczej ;PPo Encortonie miałam epickie swędzące plamy od słońca. A wcale się nie opalałam tylko zapomniałam posmarować filtrem 50 .
L
Lebkuchen_mum
Gość
To przy encortonie trzeba sie filtrem smarowac? Póki co mi na szczescie nic nie jestPo Encortonie miałam epickie swędzące plamy od słońca. A wcale się nie opalałam tylko zapomniałam posmarować filtrem 50 .
lady_in_blue
No ja metodą eliminacji doszłam do tego, że to Encorton plus słońce. Podejrzewałam wcześniej, że Encorton plus imbir ale odstawiłam imbir a moje plamy nadal rosły .To przy encortonie trzeba sie filtrem smarowac? Póki co mi na szczescie nic nie jest
lady_in_blue
Ale teraz to mocz rozwodniony więc przy becie rzędu 20 nie wyjść może lepiej jednak poczekajZrobiłam dziś test sikany właściwie teraz się pośpieszyłam 5dpt - negatyw
Człowiek sam się nakręca …
To był test o czułości 10…mam złe przeczuciaAle teraz to mocz rozwodniony więc przy becie rzędu 20 nie wyjść może lepiej jednak poczekaj
Ice41
A robiłaś teraz czy z samego rana? Jeśli nie z pierwszego moczu, to w ogóle nie ma co patrzeć na wynik Poza tym te testy różnie wychodzą, zwłaszcza przy małej becie.To był test o czułości 10…mam złe przeczucia
reklama
Teraz robiłam …ale test super czuły kurdeA robiłaś teraz czy z samego rana? Jeśli nie z pierwszego moczu, to w ogóle nie ma co patrzeć na wynik Poza tym te testy różnie wychodzą, zwłaszcza przy małej becie.
Podziel się: