Wiem wiem na razie się cieszę, potem będę z nimi łzy laćŻyczę Ci takiego samego optymizmu po urodzeniu, serio moje dwa szczęścia właśnie wyją i zaraz wyjdę z siebie
reklama
eij
Fanka BB :)
Będziesz miała kogoś do pomocy przy dzieciach?Wiem wiem na razie się cieszę, potem będę z nimi łzy lać
Ice41
Cześć Dziewczyny, byłam dzisiaj na monitoringu do transferu. Jestem na cyklu sztucznym - estrofem i lenzetto. Miałam monitoring w piątek, poniedziałek i dzisiaj i niestety odpuszczamy ten cykl. Moje endo się zmniejsza zamiast zwiększać a dziś 15dc i 6 mm.Ja właśnie transferowalam dwa z myślą że może chociaż jeden ze mną zostanie
W przyszłym cyklu sprawdzimy jak bez leków, bo z racji na wiek (41) powinnam mieć endometrium dobre i chyba przed stymulacją było, bo nic nie mówił. Ale podobno to może być tylko w tym cyklu źle więc zobaczymy albo ze względu na leki źle wyszło.
Ale przyszedł mi szatański plan. Nie wiem czy go realizować. Chciałam mieć bliźniaki ale z dwóch ocalałych zarodków jeden ma liczne aberacje chromosomowe i niestety. Mam zamrożone jeszcze 5 komórek jajowych i nasienie męża. I się właśnie zastanawiam czy nie połączyć tych komórek i przebadać powstałe zarodki. Co o tym myślicie?
Serduszkowelove
To najważniejszeMy też mało rozsądni, za to szczęśliwi
Serduszkowelove
Myślę, że to jak najbardziej dobry pomysł, jeśli dysponujesz funduszami i możesz poczekać to czemu nie, to Twoje życie i Wy macie być szczęśliwi, rób jak czujesz ♡Cześć Dziewczyny, byłam dzisiaj na monitoringu do transferu. Jestem na cyklu sztucznym - estrofem i lenzetto. Miałam monitoring w piątek, poniedziałek i dzisiaj i niestety odpuszczamy ten cykl. Moje endo się zmniejsza zamiast zwiększać a dziś 15dc i 6 mm.
W przyszłym cyklu sprawdzimy jak bez leków, bo z racji na wiek (41) powinnam mieć endometrium dobre i chyba przed stymulacją było, bo nic nie mówił. Ale podobno to może być tylko w tym cyklu źle więc zobaczymy albo ze względu na leki źle wyszło.
Ale przyszedł mi szatański plan. Nie wiem czy go realizować. Chciałam mieć bliźniaki ale z dwóch ocalałych zarodków jeden ma liczne aberacje chromosomowe i niestety. Mam zamrożone jeszcze 5 komórek jajowych i nasienie męża. I się właśnie zastanawiam czy nie połączyć tych komórek i przebadać powstałe zarodki. Co o tym myślicie?
Nelka85
Ja zawsze miałam piękne endometrium. A 1 raz przed planowanym transferem (odbył się miesiąc później) było jakieś dziwne powyginane, jakieś zygzaki jakby były.Cześć Dziewczyny, byłam dzisiaj na monitoringu do transferu. Jestem na cyklu sztucznym - estrofem i lenzetto. Miałam monitoring w piątek, poniedziałek i dzisiaj i niestety odpuszczamy ten cykl. Moje endo się zmniejsza zamiast zwiększać a dziś 15dc i 6 mm.
Następne już normalne.
Jeśli chcesz bliźniaki to jak najbardziej.
Na początku przez około miesiąc męża a potem w zależności od potrzeb mogę teściowa ściągnąć. Nie do końca podoba mi się ten pomysł, bo musiałaby u nas zamieszkac, bo teściowie mieszkają ponad 100km od nas. Zobaczę w praniu jak wyjdzie. Z doskoku moja mama też pomoże, ale ona jeszcze pracuje.Będziesz miała kogoś do pomocy przy dzieciach?
Mój mąż taki ma. Mógł to przekazać zarodkom więc miałam kolejne wskazanie do heparyny.hej hej jest tu osoba z haplotypem M2 w genie ANXA5 ?
reklama
JestemMama!
Malinowskiego odradzam ... Wiele się o nim nasłuchałam ... Chociaż by na ostatnich szczepieniach że kazał zapłacić pacjentce 600 zł za email kiedy ma odstawić leki ... Badań nie przyjmuje innych niż tych od siebie... Dla mnie to jest nieporozumienie że musiała bym jeździć co chwilę 400 kilometrów na badania bo on tak siebie życzy ...Lub Malinowski
Podziel się: