reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny 🙂 Dzisiaj 1dc od jutra zaczynam brać estrofem. Miałyście po tym jakies skutki uboczne?
Pierwszy raz chyba tak się cieszę że @ przyszła 😂 transfer już coraz bliżej 😁
Mnie bolały piersi i bolą do teraz. Nie bardzo mogłam jeść przez pierwsze 4 dni bo wymiotowałam. I Poza tym zawsze miałam ostre bóle 2 dnia cyklu tak tym razem umierałam 3 i 4 dnia cyklu.

Nie wiem czy można to zrzucić na ten lek ale tylko to wtedy przyjmowałam. ;)

reklama
Mnie bolały piersi i bolą do teraz. Nie bardzo mogłam jeść przez pierwsze 4 dni bo wymiotowałam. I Poza tym zawsze miałam ostre bóle 2 dnia cyklu tak tym razem umierałam 3 i 4 dnia cyklu.

Nie wiem czy można to zrzucić na ten lek ale tylko to wtedy przyjmowałam. ;)
A lykalas te tabletki czy dopochwowo?

Cześć dziewczyny !
Długo się nie odzywałam , po 2 nieudanych transferach , zrobiłam immunologie , histeroskopie , wizyta u DOc . Pasnika .
W poniedziałek ruszam z 3 transferem , z accofilem będę próbować ponieważ posiadam tylko jeden kir implantacyjny .
Transferowana będzie blastka 4BB , średnio dobra ale tak bardzo liczę na Nią 🙏🙏
Jestem podekscytowana ale i się stresuje , tak bardzo bym chciała żeby ten 3 transfer byl tym ostatnim i oby blastusia została ze mną 🙏🙏

Mnie przeraża najbardziej ryzyko zakrzepicy przy estrofemie (mam mutacje V Leiden) 😩 bóle głowy czy wymioty mi nie straszne 😉 mam heparynę ale jakieś takie głupie lęki siedzą mi w głowie 😔

Cześć dziewczyny !
Długo się nie odzywałam , po 2 nieudanych transferach , zrobiłam immunologie , histeroskopie , wizyta u DOc . Pasnika .
W poniedziałek ruszam z 3 transferem , z accofilem będę próbować ponieważ posiadam tylko jeden kir implantacyjny .
Jestem podekscytowana ale i się stresuje , tak bardzo bym chciała żeby ten 3 transfer byl tym ostatnim i oby blastusia została ze mną 🙏🙏
Witam i trzymam kciuki powodzenia ✊✊✊❤️

Cześć dziewczyny !
Trzymam kciuki 😘

Podlinkujesz? Ja coś chciałam założyć, ale zdjęcia mi się nie ładowały, coś tam nie działało, wkurzyłam się ;-)
Śledzę kilka dziewczyn lokalnie, niestety żadnych dobrych wieści, wiele zawiesiło proces... :-(
Jutro wrzucę linka bo jeszcze nic nie dodałam 😂😂 dopiero wieczorem bede miala czas żeby napisać post do zdjęć

reklama
Do góry