reklama
Karo5677
Aktywna w BB
Ja bym sie bała chodzić do pracy, wogole wychodzić z domu po moich doświadczeniach. U mnie naprawde to tak poleciało ze nie zdążyłam dobiec do łazienki jak sie zaczęło a miałam moze z 5m od sofy. Krwi było mnóstwo, toaleta wyglądała jak rzeźnia. Miałam podpaske i spodnie a krew sie tak lała ze cała podłoga była zalana, szafki, pralka dosłownie wszedzie była krew. Weszłam do wanny zeby widzieć ile krwi tracę i wtedy sie zaczęło, dostałam skurcze i nagle zaczelam rodzic skrzepy wielkości talerzyków i jajo płodowe, tego nie dało sie powstrzymać czy zastopować, kontrolować. Poprostu organizm sam sie oczyszczał. Nawet nie chce sobie wyobrażać czegos takiego poza domem . Byłam przerażona nigdy nie spodziewałabym sie ze to moze tak wygladac. Po wszystkim cisnienie mega mi spadło ale pomogło napicie sie wody. Wiem ze każda dziewczyna przechodzi to inaczej wiec u ciebie moze byc zupełnie inna sytuacja. Na usg wyszło ze oczyscilam sie sama wiec sie ucieszyłam bo bałam sie łyżeczkowania. Teraz policzyłam ze nie czekałam 4 miesięcy tylko 2. Bo poroniłam w kwietniu a w czerwcu juz znowu bylam w ciazy. 4 miesiace minęły między transferami. Kolejna ciąża byla książkowa i skonczyla sie szczęśliwie .
Oldzi2301
Aktywna w BB
Czyli co nawet już nie mam co się łudzić ??Oj biedna znam ten ból czekam na poronienie. W takich chwilach nie ma dobrej rady tylko bliska osoba może pomóc abyś miała z kim to przejść
Karo5677
Aktywna w BB
Jak beta spada to raczej nie ja miałam betę 229i spadła po kilku dniach do 64 i bez badania moją dr powiedziała że niestety ale potem zbadała i też z tym że ja przed wszystkimi zaczełam krwawić plamić i czekam obecnie na poronienie. Ja w 5 tyg się dowiedziałamCzyli co nawet już nie mam co się łudzić ??
eij
Fanka BB :)
Ja badałam progesteron tylko po transferze. Później w ciąży w ogóle. Prawidłowy rozwój ciąży ginekolog określała tylko na podstawie obrazu USG. Także nie stresuj się na zapas. Zresztą progesteron wydziela się skokowo więc godzinę po badaniu możesz mieć zupełnie inny wynik. Poczekaj na wizytę u lekarza i nie nakręcaj się negatywniemoj progesteron zaczął spadać 08.06 wynik był 21,3 a dziś w 7tc tylko 14,8 ….
Oldzi2301
Aktywna w BB
DziekujeJa badałam progesteron tylko po transferze. Później w ciąży w ogóle. Prawidłowy rozwój ciąży ginekolog określała tylko na podstawie obrazu USG. Także nie stresuj się na zapas. Zresztą progesteron wydziela się skokowo więc godzinę po badaniu możesz mieć zupełnie inny wynik. Poczekaj na wizytę u lekarza i nie nakręcaj się negatywnie
reklama
Oldzi2301
Aktywna w BB
Betę mam w porządku. 39tys. co prawda przez tydzień dużo nie urosła bo była 24tys ale lekarz mi napisał ze na tym etapie BETA już nie przyrasta liniowo i wynik jest prawidłowy..Jak beta spada to raczej nie ja miałam betę 229i spadła po kilku dniach do 64 i bez badania moją dr powiedziała że niestety ale potem zbadała i też z tym że ja przed wszystkimi zaczełam krwawić plamić i czekam obecnie na poronienie. Ja w 5 tyg się dowiedziałam
Podziel się: