O tak ja mialam o 1000zl wiecej niz normalnie pensji zyc nie umierac za to teraz -od 11.06 jestem na wychowawczym wiec zero kasyOczywiście, charakter pracy ma tu kluczowe znaczenie bo wiadomo, że w tym szczególnym czasie musimy dbać o siebie i swoje maleństwo. Ja miałam akurat pracę biurową także mogłam sobie pozwolić na pracę. Ale znam dziewczyny które biorą od razu l 4 bo zwyczajnie nie chce im się pracować. W sumie w ogóle mnie to nie dziwi skoro płacą zasiłek chorobowy 100 %
reklama
Kasialucky
Fanka BB :)
Zasugerowałam sie nasza ostatnia rozmowa kiedy wspominałaś ze wszystkie zarodki padłyHm no nie do końca tak było. Zarodków było łącznie 5.
Przepraszam za zamieszanie
Oldzi2301
Aktywna w BB
Super ze tak szybko mi każą czekać ..Pierwsze usg miałam 15dpt był pęcherzyk i ciałko żółte jutro 23 dpt i mam USG liczę, ze już się pokaze maluszek
eij
Ja zaczęłam macierzyński i jestem 1000 do tyłuO tak ja mialam o 1000zl wiecej niz normalnie pensji zyc nie umierac za to teraz -od 11.06 jestem na wychowawczym wiec zero kasy
eij
Ja w 23 dpt słyszałam serduszkaSuper ze tak szybko mi każą czekać ..
Oldzi2301
Aktywna w BB
BoskoJa w 23 dpt słyszałam serduszka
Cytrynka122
To może warto zbadać.. u mnie właśnie dzięki temu że dowiedziałam się o kilku brakujących genach odpowiedzialnych za implantacje dostałam wlew accofil i pomogło
Coś już słyszałam o tym wlewie będę musiała zagłębić się w ten temat.
U mnie zaczyna się poronienie. Krwawie. Jestem w szpitalu
Trzyma się! Tuuule!
Też przez to przechodziłam, ale w domu, bo był to w miarę wczesny etap
Orchidea33
U mnie tez nie bylo implementacji. Okazalo sie, ze mam zapalenie endometrium i brakuje mi kilku kirow (bylam u immunologa). Dostalam antybiotyk na zapalenie. A na kiry accofil do 12tc i dodatkowo mialam wlew przed transferem. Warto poszerzyc badania jak nie ma implementacji bo moze byc jeszcze jakis dodatkowy problem.Coś już słyszałam o tym wlewie będę musiała zagłębić się w ten temat.
Trzyma się! Tuuule!
Też przez to przechodziłam, ale w domu, bo był to w miarę wczesny etap
margaretka89
Mi też kazali czekać aż do 8 tc. Ale napisałam do swojego lekarz, do którego chodziłam wcześniej, jak beta była 1500 i zaprosił mnie na USG za dwa dni, a potem na następne po tygodniu. Generalnie myślę, że do 8 bym nie wytrzymałaSuper ze tak szybko mi każą czekać ..
reklama
sarenkamala
Ja tez będzie serduszko wkoncu trochę odetchnę, bo teraz to czekanie najgorsze…Mi też kazali czekać aż do 8 tc. Ale napisałam do swojego lekarz, do którego chodziłam wcześniej, jak beta była 1500 i zaprosił mnie na USG za dwa dni, a potem na następne po tygodniu. Generalnie myślę, że do 8 bym nie wytrzymała
Podziel się: