reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oczywiście, charakter pracy ma tu kluczowe znaczenie bo wiadomo, że w tym szczególnym czasie musimy dbać o siebie i swoje maleństwo. Ja miałam akurat pracę biurową także mogłam sobie pozwolić na pracę. Ale znam dziewczyny które biorą od razu l 4 bo zwyczajnie nie chce im się pracować. W sumie w ogóle mnie to nie dziwi skoro płacą zasiłek chorobowy 100 % 😉
O tak ja mialam o 1000zl wiecej niz normalnie pensji👍 zyc nie umierac😅 za to teraz -od 11.06 jestem na wychowawczym wiec zero kasy🥴

reklama
To może warto zbadać.. u mnie właśnie dzięki temu że dowiedziałam się o kilku brakujących genach odpowiedzialnych za implantacje dostałam wlew accofil i pomogło ❤️

Coś już słyszałam o tym wlewie 🤔 będę musiała zagłębić się w ten temat.

U mnie zaczyna się poronienie. Krwawie. Jestem w szpitalu

Trzyma się! Tuuule!

Też przez to przechodziłam, ale w domu, bo był to w miarę wczesny etap :(

Coś już słyszałam o tym wlewie 🤔 będę musiała zagłębić się w ten temat.

Trzyma się! Tuuule!

Też przez to przechodziłam, ale w domu, bo był to w miarę wczesny etap :(
U mnie tez nie bylo implementacji. Okazalo sie, ze mam zapalenie endometrium i brakuje mi kilku kirow (bylam u immunologa). Dostalam antybiotyk na zapalenie. A na kiry accofil do 12tc i dodatkowo mialam wlew przed transferem. Warto poszerzyc badania jak nie ma implementacji bo moze byc jeszcze jakis dodatkowy problem.

reklama
Mi też kazali czekać aż do 8 tc. Ale napisałam do swojego lekarz, do którego chodziłam wcześniej, jak beta była 1500 i zaprosił mnie na USG za dwa dni, a potem na następne po tygodniu. Generalnie myślę, że do 8 bym nie wytrzymała 🙈
Ja tez 😂 będzie serduszko wkoncu trochę odetchnę, bo teraz to czekanie najgorsze…

Do góry