No pewnie, po 20 dpt śmiało idz na USG. Czekanie do 8tc to trochę hardcore, nie wiem która ciężarówka po in vitro ma jeszcze tyle cierpliwościJa tez będzie serduszko wkoncu trochę odetchnę, bo teraz to czekanie najgorsze…
reklama
Oldzi2301
Aktywna w BB
Dokładnie cały czas czekanie … jak nie na wyniki to na wizytę i tak w kółkoJa tez będzie serduszko wkoncu trochę odetchnę, bo teraz to czekanie najgorsze…
Oldzi2301
Aktywna w BB
Mi cierpliwości brakuje .. No ale cóż czekam do tego 23.06 (wtedy będzie 7+4)No pewnie, po 20 dpt śmiało idz na USG. Czekanie do 8tc to trochę hardcore, nie wiem która ciężarówka po in vitro ma jeszcze tyle cierpliwości
Artemida90
Fanka BB :)
u mnie w nl to normalne, nie robią usg przed 8tyg nawet po inv. W dniu kiedy zgłosiłam im ze test jest pozytywny ustalili mi usg na 33dpt. Potem w 21dpt miałam krwotok i wymusiłam usg które zrobili w 26dpt, dla nich mimo ze na usg byl pecherzyk z ciałkiem żółtym i małym zarodkiem nie potwierdzili ze ciaza jest zywa. Dopiero usg w 33dpt wykazało bicie serca i dali zaświadczenie ze ciaza jest.No pewnie, po 20 dpt śmiało idz na USG. Czekanie do 8tc to trochę hardcore, nie wiem która ciężarówka po in vitro ma jeszcze tyle cierpliwości
sarenkamala
Dzisiaj 23dpt, mam USG. trzymajcie kciuki za serduszko
Hankaa
Kciuki zacisnieteDzisiaj 23dpt, mam USG. trzymajcie kciuki za serduszko
C
Chemik97
Gość
Cześć przepraszam jeśli post nie na miejscu, dajcie znać a usunę. Staramy się o dziecko naturalnie, ale ze względu na problemy z immunologią i z KIRami mam od owulacji brać 1/3 ampułki Accofilu i tonę innych leków. Nigdzie w innych wątkach nie umiałam znaleźć aktualnych informacji na ten temat więc postanowiłam zapytać się tutaj. O jakiej porze przyjmowałyście zastrzyki z Accofilu? Czy miałyście po nim dużo skutków ubocznych? Jakie były Wasze wskazania? I najważniejsze czy pomogło? U mnie jest mam wrażenie sporo na wyrost, bo mam parę brakujących Kirow, ale genotyp Bx i w sumie dwa razy zaszłam w ciążę (i poroniłam) więc do implementacji zarodka dochodzi... Także jestem w rozdarciu czy w ogóle warto i szukam jakichś pozytywnych informacji na temat tej terapii. Trzymam za Was wszystkie kciuki jesteście mega dzielne, że znosicie cały ten stres związany z in vitro. Mam nadzieje, że każda z Was będzie mieć ten trud wkrótce wynagrodzony.
Orchidea33
Ja mialam accofil przy in vitro. Bralam go ok 14:30. Nie mialam skutkow ubocznych- czasem bolaly mnie miesnie. U mnie brak kirow i kir aa. Nigdy nie mialam implementacji. Teraz jestem w 21tc u mnie accofil pomogl wiec trzymam kciuki, zeby i Tobie się udalo uwazam, ze zawsze warto próbować. Nigdy nie wiesz co moze Ci pomoc.Cześć przepraszam jeśli post nie na miejscu, dajcie znać a usunę. Staramy się o dziecko naturalnie, ale ze względu na problemy z immunologią i z KIRami mam od owulacji brać 1/3 ampułki Accofilu i tonę innych leków. Nigdzie w innych wątkach nie umiałam znaleźć aktualnych informacji na ten temat więc postanowiłam zapytać się tutaj. O jakiej porze przyjmowałyście zastrzyki z Accofilu? Czy miałyście po nim dużo skutków ubocznych? Jakie były Wasze wskazania? I najważniejsze czy pomogło? U mnie jest mam wrażenie sporo na wyrost, bo mam parę brakujących Kirow, ale genotyp Bx i w sumie dwa razy zaszłam w ciążę (i poroniłam) więc do implementacji zarodka dochodzi... Także jestem w rozdarciu czy w ogóle warto i szukam jakichś pozytywnych informacji na temat tej terapii. Trzymam za Was wszystkie kciuki jesteście mega dzielne, że znosicie cały ten stres związany z in vitro. Mam nadzieje, że każda z Was będzie mieć ten trud wkrótce wynagrodzony.
C
Chemik97
Gość
Dziękuję za odpowiedź cieszę się, że pomogło i życzę powodzenia. Zastrzyki podawałaś sobie sama?Ja mialam accofil przy in vitro. Bralam go ok 14:30. Nie mialam skutkow ubocznych- czasem bolaly mnie miesnie. U mnie brak kirow i kir aa. Nigdy nie mialam implementacji. Teraz jestem w 21tc u mnie accofil pomogl wiec trzymam kciuki, zeby i Tobie się udalo uwazam, ze zawsze warto próbować. Nigdy nie wiesz co moze Ci pomoc.
reklama
A w którym momencie przy in vitro bierze się to?Ja mialam accofil przy in vitro. Bralam go ok 14:30. Nie mialam skutkow ubocznych- czasem bolaly mnie miesnie. U mnie brak kirow i kir aa. Nigdy nie mialam implementacji. Teraz jestem w 21tc u mnie accofil pomogl wiec trzymam kciuki, zeby i Tobie się udalo uwazam, ze zawsze warto próbować. Nigdy nie wiesz co moze Ci pomoc.
Podziel się: