margaretka89
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jak się wraca po mrozaczka i badania są już nieważne to które się powtarza przed transferem? Wszystko poza kariotypami włącznie z USG piersi czy tylko bakteriologiczne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
USG piersi robi się raz na rok. Infekcyjnego są ważne od 3 do 6 miesięcy w zależności od kliniki.Dziewczyny, a jak się wraca po mrozaczka i badania są już nieważne to które się powtarza przed transferem? Wszystko poza kariotypami włącznie z USG piersi czy tylko bakteriologiczne?
Ja wracam po mrozaka, byłam dzisisj na wizycie i musisz mieć ważne wszystkie badania krwi i wymazy. Tylko kobieta, facet teraz nie bierze udziałuDziewczyny, a jak się wraca po mrozaczka i badania są już nieważne to które się powtarza przed transferem? Wszystko poza kariotypami włącznie z USG piersi czy tylko bakteriologiczne?
Tak, tak, że facet nie to wiem. Czyli cała impreza od nowa, a zarodek może się np źle rozmrozić ja już chyba się nie podejmę tegoJa wracam po mrozaka, byłam dzisisj na wizycie i musisz mieć ważne wszystkie badania krwi i wymazy. Tylko kobieta, facet teraz nie bierze udziału
Tego nie wiem, wracam pierwszy raz.Tak, tak, że facet nie to wiem. Czyli cała impreza od nowa, a zarodek może się np źle rozmrozić ja już chyba się nie podejmę tego
To będę czytać o Twoich doświadczeniach i trzymać kciukiTego nie wiem, wracam pierwszy raz.
Ja od dzisiaj czyli od 2dc biore estrofem 3xdziennie. Przepisali mi dwa opakowania bo podobno będę brała do samego transferu.
Po transferze tez biorę nadal estrofem...no i pelno innych lekow...Tego nie wiem, wracam pierwszy raz.
Ja od dzisiaj czyli od 2dc biore estrofem 3xdziennie. Przepisali mi dwa opakowania bo podobno będę brała do samego transferu.
Ja po świeżym transferze brałam tylko duphaston i dopochwowo cyclogest.Po transferze tez biorę nadal estrofem...no i pelno innych lekow...
Ale tych badan nie ma jakos mega duzo, ja teraz zaplacilam ok 400zl za badania przed transferem bo mialam juz nieaktualne wiec nie ma tragedi.Tak, tak, że facet nie to wiem. Czyli cała impreza od nowa, a zarodek może się np źle rozmrozić ja już chyba się nie podejmę tego
Ja biorę...estrofem duphaston cyclogest prolutex luteinę pod język luteinę dopochwowo i buscopan...masakraJa po świeżym transferze brałam tylko duphaston i dopochwowo cyclogest.
Jak będę na wizycie to spytam czy jest możliwość że mrozak się nie rozpuści