reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja...zaczęłam plamić od 10dpt I z przerwami tak przez pół roku...co krwawienie nawet czerwona krwią lądowałam w szpitalu...co musiałam robic to...nic nie robić...leżeć i jesc końskie dawki progesteronu. Pewnie ci właśnie progesteron spadł. Aaa...I skończyło się szczęśliwie... córeczka ma 5 lat...
Jutro idę na betę, by w ogóle sprawdzić co się dzieje. Też mam syna 5 lat i pierwsze 2 miesiące musiałam leżeć, ale skończyło się szczęśliwie 🙂 dziękuję za odpowiedź, jutro dam znać, czy to w ogóle ciąża czy tylko początek miesiączki. Chcę tylko wiedzieć, bo już nawet pogodziłam się z myślą, że się nie udało. Najgorsza jest dla mnie ta niewiedza.

Jutro idę na betę, by w ogóle sprawdzić co się dzieje. Też mam syna 5 lat i pierwsze 2 miesiące musiałam leżeć, ale skończyło się szczęśliwie 🙂 dziękuję za odpowiedź, jutro dam znać, czy to w ogóle ciąża czy tylko początek miesiączki. Chcę tylko wiedzieć, bo już nawet pogodziłam się z myślą, że się nie udało. Najgorsza jest dla mnie ta niewiedza.
miałaś nasikać na test dzisiaj 😛

Trzymam kciuki...ale polecam...razem z beta zrob progesteron...

Hej dziewczyny przepraszam, że Was tak zamęczam setką pytań, ale w tym momencie jesteście moją jedyną skarbnicą wiedzy 😊 Czy któraś z Was miała plamienie brązowe w 11 dpt? I zakończyło się to szczęśliwie?
Ja w poprzedniej ciąży miałam transfer 4 kwietnia, a 24 mocno plamiłam przez 3 dni, potem po dwóch tygodniach mocno krwawiłam i musiałam leżeć. Ale to był 20 dzień po transferze, nie pamiętam czy wcześniej były jakieś plamienia, ale chyba nie 😞
A robiłaś dzisiaj test?

miałaś nasikać na test dzisiaj 😛
Nie kupiłam go, jutro zrobię betę to będę miała pewność.
Wariuję przez tą niewiedzę, ale do jutra już wytrzymam.
Miałam dziś piękny sen...śniła mi się nadchodząca burza i schroniłam się przed nią u mojej zmarłej babci, pogadałyśmy sobie i gdy wyszło słońce poszłam dalej (jakby przed siebie). Mówiłam Wam, że wariuję, a miało to dla mnie być proste i "co będzie to będzie" 🙆‍♀️

Nie kupiłam go, jutro zrobię betę to będę miała pewność.
Wariuję przez tą niewiedzę, ale do jutra już wytrzymam.
Miałam dziś piękny sen...śniła mi się nadchodząca burza i schroniłam się przed nią u mojej zmarłej babci, pogadałyśmy sobie i gdy wyszło słońce poszłam dalej (jakby przed siebie). Mówiłam Wam, że wariuję, a miało to dla mnie być proste i "co będzie to będzie" 🙆‍♀️
Boże podziwiam za wytwałość już bym stała pod apteka od 6 rano jakbym zaplanowała robić test

reklama
Do góry