reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja...zaczęłam plamić od 10dpt I z przerwami tak przez pół roku...co krwawienie nawet czerwona krwią lądowałam w szpitalu...co musiałam robic to...nic nie robić...leżeć i jesc końskie dawki progesteronu. Pewnie ci właśnie progesteron spadł. Aaa...I skończyło się szczęśliwie... córeczka ma 5 lat...
Jutro idę na betę, by w ogóle sprawdzić co się dzieje. Też mam syna 5 lat i pierwsze 2 miesiące musiałam leżeć, ale skończyło się szczęśliwie 🙂 dziękuję za odpowiedź, jutro dam znać, czy to w ogóle ciąża czy tylko początek miesiączki. Chcę tylko wiedzieć, bo już nawet pogodziłam się z myślą, że się nie udało. Najgorsza jest dla mnie ta niewiedza.

Jutro idę na betę, by w ogóle sprawdzić co się dzieje. Też mam syna 5 lat i pierwsze 2 miesiące musiałam leżeć, ale skończyło się szczęśliwie 🙂 dziękuję za odpowiedź, jutro dam znać, czy to w ogóle ciąża czy tylko początek miesiączki. Chcę tylko wiedzieć, bo już nawet pogodziłam się z myślą, że się nie udało. Najgorsza jest dla mnie ta niewiedza.
miałaś nasikać na test dzisiaj 😛

Trzymam kciuki...ale polecam...razem z beta zrob progesteron...

Hej dziewczyny przepraszam, że Was tak zamęczam setką pytań, ale w tym momencie jesteście moją jedyną skarbnicą wiedzy 😊 Czy któraś z Was miała plamienie brązowe w 11 dpt? I zakończyło się to szczęśliwie?
Ja w poprzedniej ciąży miałam transfer 4 kwietnia, a 24 mocno plamiłam przez 3 dni, potem po dwóch tygodniach mocno krwawiłam i musiałam leżeć. Ale to był 20 dzień po transferze, nie pamiętam czy wcześniej były jakieś plamienia, ale chyba nie 😞
A robiłaś dzisiaj test?

miałaś nasikać na test dzisiaj 😛
Nie kupiłam go, jutro zrobię betę to będę miała pewność.
Wariuję przez tą niewiedzę, ale do jutra już wytrzymam.
Miałam dziś piękny sen...śniła mi się nadchodząca burza i schroniłam się przed nią u mojej zmarłej babci, pogadałyśmy sobie i gdy wyszło słońce poszłam dalej (jakby przed siebie). Mówiłam Wam, że wariuję, a miało to dla mnie być proste i "co będzie to będzie" 🙆‍♀️

Nie kupiłam go, jutro zrobię betę to będę miała pewność.
Wariuję przez tą niewiedzę, ale do jutra już wytrzymam.
Miałam dziś piękny sen...śniła mi się nadchodząca burza i schroniłam się przed nią u mojej zmarłej babci, pogadałyśmy sobie i gdy wyszło słońce poszłam dalej (jakby przed siebie). Mówiłam Wam, że wariuję, a miało to dla mnie być proste i "co będzie to będzie" 🙆‍♀️
Boże podziwiam za wytwałość już bym stała pod apteka od 6 rano jakbym zaplanowała robić test

reklama
Do góry