reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Mocno dopinguję !!! I trzymam mocne kciukiCześć Dziewczyny,
Poprzednio byłam tu krótko, ale podczytywałam Was już jakiś czas i mimo, że musiałam na chwilę zniknąć to nie przestałam.
Gratuluję wszystkim, którym się udało i mocno trzymam kciuki za walczące o swoje szczęście.
Po pierwszej próbie in vitro byłam w ciąży pozamacicznej i poroniłam 14.04.
Dziś właśnie czekam na wizytę. Chcemy spróbować raz jeszcze.
Jestem w słabej formie psychicznej...
Trzymajcie kciuki, proszę!
Serduszkowelove
A może Pani Doktor miała zły humor albo coś w życiu prywatnym się u niej stało spokojnie najważniejsze że są!Dziewczyny jestem po wizycie. Punkcja w czwartek, jest 19 pęcherzyków. Martwię się trochę bo Pani doktor nie była za bardzo optymistyczna, powiedziała że pewnie będzie około 7 pęcherzyków z czego 6 zaplodnia. I że transfer w 5 dobie...
Martwi mnie brak jej entuzjazmu, nigdy tak nie było.
I jeszcze dzisiaj pobrali krew na progesteron i w zależności od wyników będzie transfer świeży albo będą mrozić...
Serduszkowelove
Bardzo mocno zaciskam, łącze się z Tobą I wysyłam pozytywne wibracje !!!Hej , czekamy na szczepienia dopiero . Mąż już rano oddał krew a ja dopiero na 14:30 ... Ogólnie hu***o ostatnio u mnie z samopoczuciem więc sądzę że po szczepieniu nie będzie lepiej ... Na razie czekam na tą 14:30 i pędzę do domu ... Byle do 19 dojechać...
JestemMama!
Bardzo mocno zaciskam, łącze się z Tobą I wysyłam pozytywne wibracje !!!
Trzymamy kciuki Masz całą armię kciuków, więc będzie dobrzeCześć Dziewczyny,
Poprzednio byłam tu krótko, ale podczytywałam Was już jakiś czas i mimo, że musiałam na chwilę zniknąć to nie przestałam.
Gratuluję wszystkim, którym się udało i mocno trzymam kciuki za walczące o swoje szczęście.
Trzymam ️Cześć Dziewczyny,
Nelka85
Ja od acardu plamiłam. Kazał odstawić i już nie wróciłam do niegoDziewczyny wczoraj pisałam, że wszystko jest ok, że jest serduszko, a dziś znowu mam plamienia krwia... od 2 dni wróciłam do acardu, wcześniej odstawiłam go wlasnie przez plamienia, to może być od niego? Bardzo się boję, jutro umówiłam się do mojej lekarki na 12:15
reklama
Ło matulu no tak to zabieg długiHej , czekamy na szczepienia dopiero . Mąż już rano oddał krew a ja dopiero na 14:30 ... Ogólnie hu***o ostatnio u mnie z samopoczuciem więc sądzę że po szczepieniu nie będzie lepiej ... Na razie czekam na tą 14:30 i pędzę do domu ... Byle do 19 dojechać...
Wierze ze masz juz dosc i brakujeCiwiary
Ale…. Jesteś Niezniszczalna i dasz radę!!!
Podziel się: