Nuskalka
Fanka BB :)
Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się bojęJa od acardu plamiłam. Kazał odstawić i już nie wróciłam do niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się bojęJa od acardu plamiłam. Kazał odstawić i już nie wróciłam do niego
A konsultowałaś to?Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się boję
Tak, dzwonilam do lekarki, kazala wziac 4 duphastony, leżeć i przyjsc jutro na usg..A konsultowałaś to?
A nie kazala odstawić Acardu?Tak, dzwonilam do lekarki, kazala wziac 4 duphastony, leżeć i przyjsc jutro na usg..
Nic nie mówiła, ale sama nie będę go brała wieczorem.. ja biorę tez zastrzyki z heparyny, wiec krew mam mocno rozrzedzonaA nie kazala odstawić Acardu?
A Acard zaleciła Pani doktor?Nic nie mówiła, ale sama nie będę go brała wieczorem.. ja biorę tez zastrzyki z heparyny, wiec krew mam mocno rozrzedzona
Ja acard brałam już przed ciaza, to w sumie zalecenie od poprzednich lekarzy.. teraz jak pytasz to dopiero się zastanowiłam w sumie, czy to Jej zalecenie.. Ona na pewno zaleciła neoparin, ale fakt, acardu chyba nie..A Acard zaleciła Pani doktor?
U nas na ostatniej wizycie było serduszko i 2.5cm mialTak tak na 17:20 + obsuwa. A jak u Ciebie? Bo ostatnio mało miałam czasu żeby czytać
Powiedz jej, że bierzesz. Szkoda, że nie spytałaś czy ona tez zaleca. Skoro bierzesz neoparin to może wg niej wystarczy...Ja acard brałam już przed ciaza, to w sumie zalecenie od poprzednich lekarzy.. teraz jak pytasz to dopiero się zastanowiłam w sumie, czy to Jej zalecenie.. Ona na pewno zaleciła neoparin, ale fakt, acardu chyba nie..