reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po USG , no więc .... W ciąży niestety nie jestem . @ Może mi się spóźniać przez stres ... Jedyny jaki mam to ta łódź we wtorek 🙈 mam cierpliwie czekać jeśli w ciągu 2 tygodni się nie pojawi będziemy wywoływać
Ehhh:(
😘😘😘
A grubosc endometrium sprawdzil? Cienkie czy grube? (Zeby bylo wiadomo ile czekac…)
A cialko zolte po owulacji jest? Cokolwiek? Bo jak nic - to moze od razu warto brac luteine bo moze cykl bezowulacyjny i tak bedziesz czekac miesiac… ja tak kiedys mialam 60 dni cyll…

Widzisz co lekarz to inne sposoby ja np będę szla protokołem długim, 2 tyg antykoncepcje, potem stymulacja, a myslalam ze krótkim, wg doktor uzyska się wtedy lepszej jakości komórki, ufam jej bo jest fachowcem i zawierzam swoje marzenia 😊
dokładnie co lekarz to inny , ważne żeby postępowanie było skuteczne 💪🏻
3 mam mocno kciuki ✊🏻❤️

reklama
Do góry