my zaczynaliśmy od zwykłych hormonów i nasienia z rozszerzeniem z czasem doszły kartiotypya powiedz mi te tobie zalecali robić cały panel nieplodnosciowy ?
reklama
EhhhJa już po USG , no więc .... W ciąży niestety nie jestem . @ Może mi się spóźniać przez stres ... Jedyny jaki mam to ta łódź we wtorek mam cierpliwie czekać jeśli w ciągu 2 tygodni się nie pojawi będziemy wywoływać
A grubosc endometrium sprawdzil? Cienkie czy grube? (Zeby bylo wiadomo ile czekac…)
A cialko zolte po owulacji jest? Cokolwiek? Bo jak nic - to moze od razu warto brac luteine bo moze cykl bezowulacyjny i tak bedziesz czekac miesiac… ja tak kiedys mialam 60 dni cyll…
Deess.
Fanka BB :)
tez mieliśmy nasienie rozszerzone , ale mimo tego masę innych badań , nawet usg tarczycy , piersi itpmy zaczynaliśmy od zwykłych hormonów i nasienia z rozszerzeniem z czasem doszły kartiotypy
Deess.
dokładnie co lekarz to inny , ważne żeby postępowanie było skuteczneWidzisz co lekarz to inne sposoby ja np będę szla protokołem długim, 2 tyg antykoncepcje, potem stymulacja, a myslalam ze krótkim, wg doktor uzyska się wtedy lepszej jakości komórki, ufam jej bo jest fachowcem i zawierzam swoje marzenia
3 mam mocno kciuki
a tego to nie akurat nie miałamtez mieliśmy nasienie rozszerzone , ale mimo tego masę innych badań , nawet usg tarczycy , piersi itp
WzajemnieDzień dobry , udanego weekendu kobiety bez zmartwień
Deess.
a tego to nie akurat nie miałam
ano tak jest co lekarz to inny , ale i tak dla mnie niezrozumiałe są te ceny tych badań człowiek tyle nacierpi a tu jesCze takie kolosalne kwoty po to by w końcu ujrzeć swój długo oczekiwany skarb
Dziękuję chodź ja już stres mam przed poniedziałkiemno ale cóż co ma być to bd.Dzień dobry , udanego weekendu kobiety bez zmartwień
reklama
Deess.
dokładnie co ma być to będzie i tak nie mamy na to wpływu , ważne żeby iść na przód i się nie poddawaćDziękuję chodź ja już stres mam przed poniedziałkiemno ale cóż co ma być to bd.
Podziel się: