reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ma się czego bać kochana , sama jestem przed, ale ja już sobie powiedziałam, tak chciał wszechświat, teraz z całych sił codziennie przywołuje pozytywne myśli i energię, żeby mnie znalazła i zamieszkała s moim brzuszku na 9 miesięcy, masz juz określony z lekarzem plan działania? Jak wizyta kwalifikacyjna ?
no ja tez wierze , ze w końcu będzie dobrze , ze wyjdzie słońce i los się do mnie.. fuuu ! do nas wszystkich uśmiechnie ☀️☀️☀️
jestem przed wizyta kwalifikacyjna , kończę pakiet badań które przepisała nam pani doktor do wykonania . czekam teraz na cytologię i w sumie została różyczka , hiv tsh z krwi i coś tam jeszcze , ale już niewiele zostało .

reklama
no ja tez wierze , ze w końcu będzie dobrze , ze wyjdzie słońce i los się do mnie.. fuuu ! do nas wszystkich uśmiechnie ☀️☀️☀️
jestem przed wizyta kwalifikacyjna , kończę pakiet badań które przepisała nam pani doktor do wykonania . czekam teraz na cytologię i w sumie została różyczka , hiv tsh z krwi i coś tam jeszcze , ale już niewiele zostało .
Mialas zalecony kariotyp do zrobienia ? :)

Ja nie miałam zaleconego kariotypu , jak się pytaliśmy to Doktor powiedziała, że nie trzeba, może dlatego że będziemy badać zarodki , nie wiem ? My mamy te wszystkie infekcyjne, nasienia itp już zrobione :)
właśnie tez mamy nasienie już , a nam właśnie kazała zrobić kariotypu czy nie mamy mutacji żadnych

reklama
właśnie tez mamy nasienie już , a nam właśnie kazała zrobić kariotypu czy nie mamy mutacji żadnych
Widzisz co lekarz to inne sposoby ja np będę szla protokołem długim, 2 tyg antykoncepcje, potem stymulacja, a myslalam ze krótkim, wg doktor uzyska się wtedy lepszej jakości komórki, ufam jej bo jest fachowcem i zawierzam swoje marzenia 😊

Do góry