Gratuluję Super wiadomościJa jestem jakieś 45dpt.. Dzidziuś ma 2.41 i bije serduszko. Kolejna wizyta 3.06 a prenatalne 26.05 @Brakujemiwiary proszę dopisz mnie do kalendarza.
reklama
Oj to już tuż tuż Szczęśliwego rozwiązaniaoj tak zadowalający bo przy pierwszej stymulacji 9 pobranych komórek z czego tylko jedna dotrwała do blastocysty transfer nie udany. W drugiej stymulacji pobrano ponad 20 komórek wszystkie 6 zapłodnione wszystkie uzyskały blastocyste. Jedna w brzuszku 39 tydzień 5 eskimoskow czeka na zabranie
DziękujęGratuluję Super wiadomości
od pierwszej wizyty w klinice do pierwszego transferu równy rok ale my nie mieliśmy kompletnie nic z badań bo nigdy nie miałam do czynienia z jakimś doświadczonym lekarzem tylko po prostu chodziłam do "zwykłych" ginekologów ale ze zegar tyka to musiałam w końcu coś postanowić. Ja w tym roku 34 lata we wrześniu partner 36ile cała procedura zajęła tobie ? od leków po transfer ? jestem przed i się cykam, ale co się nie robi dla szczęścia swojego
Deess.
Fanka BB :)
od pierwszej wizyty w klinice do pierwszego transferu równy rok ale my nie mieliśmy kompletnie nic z badań bo nigdy nie miałam do czynienia z jakimś doświadczonym lekarzem tylko po prostu chodziłam do "zwykłych" ginekologów ale ze zegar tyka to musiałam w końcu coś postanowić. Ja w tym roku 34 lata we wrześniu partner 36
ja jestem na końcówce badań , i będę się umawiać na wizytę i pewnie wtedy zaczniemy
Serduszkowelove
Hej hej, znamy się z grupy iui my 19 maja podpisujemy zgody i ruszamy z tematem ♡Cześć dziewczyny,
Przeskakuje z wątku o inseminacji do was na forum. Miło mi was przywitać
Jestem po jednej nieudanej IUI i szykuje się z mężem do In Vitro. Niestety mam aktywną endometrioze mimo zabiegu wykonanego 9 miesięcy temu. Robimy tylko badania wyznaczone przez klinikę nic dodatkowego.
Jakieś rady przed pierwszą procedura dla zestresowanej koleżanki ?
Kasia19881988
Dziewczyny czy któryś z waszych partnerów miał biopsje jąder? I w taki sposób pozyskiwane plemniki ?
Deess.
Hej hej, znamy się z grupy iui my 19 maja podpisujemy zgody i ruszamy z tematem ♡
Serduszkowelove
Dla takich wiadomości, aż chce się żyć!!! Dziewczyny podnosicie na duchu, dziękuję Wam !!!Ja jestem jakieś 45dpt.. Dzidziuś ma 2.41 i bije serduszko. Kolejna wizyta 3.06 a prenatalne 26.05 @Brakujemiwiary proszę dopisz mnie do kalendarza.
reklama
Serduszkowelove
Nie ma się czego bać kochana , sama jestem przed, ale ja już sobie powiedziałam, tak chciał wszechświat, teraz z całych sił codziennie przywołuje pozytywne myśli i energię, żeby mnie znalazła i zamieszkała s moim brzuszku na 9 miesięcy, masz juz określony z lekarzem plan działania? Jak wizyta kwalifikacyjna ?ile cała procedura zajęła tobie ? od leków po transfer ? jestem przed i się cykam, ale co się nie robi dla szczęścia swojego
Podziel się: