reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

tak mnie też tylko takie wiadomości otaczały. Niby człowiek gratulował ale miał zadrę w sercu. Ale nie ma co sobie dodatkowo do głowy dobierać bo i tak się dużo przeszło lub przechodzi w sensie badania wyniki wizyty podglądy. Ja już kochana końcówka 39 tydzień
Slicznie😊 ! Za pierwszym razem się udało?? Może to głupie, ale teraz sobie powtarzam codziennie, że już tak dużo w życiu osiągnęłaś, masz 27 w tym roku, jeszcze masz czas, masz stabilną sytuację itp jakoś to mi pomaga , może już w lipcu usłyszę piękne wiadomości mam taką nadzieję ☺

reklama
Slicznie😊 ! Za pierwszym razem się udało?? Może to głupie, ale teraz sobie powtarzam codziennie, że już tak dużo w życiu osiągnęłaś, masz 27 w tym roku, jeszcze masz czas, masz stabilną sytuację itp jakoś to mi pomaga , może już w lipcu usłyszę piękne wiadomości mam taką nadzieję ☺
tak lekarz ustalił ze dopiero na lipiec czy jak ? ja będę jakoś pod koniec maja na kwalifikacyjnej jak ogarnę do końca badania

Ehhh:(
😘😘😘
A grubosc endometrium sprawdzil? Cienkie czy grube? (Zeby bylo wiadomo ile czekac…)
A cialko zolte po owulacji jest? Cokolwiek? Bo jak nic - to moze od razu warto brac luteine bo moze cykl bezowulacyjny i tak bedziesz czekac miesiac… ja tak kiedys mialam 60 dni cyll…
Kochana właśnie przyszła małpa ... Troszkę jej się pomyliło z dniami 🙈🙈🙈🙈 mówił tylko że wszystko jest ok Endo ładne grube i powinnam dostać niedługo a jak bym nie dostała to zrobić betę i jak będzie negatywna a dalej nie przyjdzie to za dwa tygodnie znów wizyta ... Ale już jest więc że spokojna głowa moge jechać we wtorek do Łodzi 😉

za drugim 😉życzę Ci żeby to były wyjątkowe wakacje ❤️ja 7 lat więcej 😁

tak lekarz ustalił ze dopiero na lipiec czy jak ? ja będę jakoś pod koniec maja na kwalifikacyjnej jak ogarnę do końca badania
U mnie to dlugo będzie trwać bo od 18 19 maja antykoncepcja , od 1 czerwca stymulacja, punkcja, badamy zarodki, więc 2 tyg będziemy czekać na pgd, więc transfer będzie na mrożonym zarodku, po punkcji miesiaczka i w okolicach 17-20 dnia cyklu ,będę miała transfer, więc wychodzi początek lipca jakos tak , ale różnie to bywa, dziewczyny a jak nigdy nie miałam problemu z endometrium to transfer jest bez żadnych lekow ? :)

Kochana właśnie przyszła małpa ... Troszkę jej się pomyliło z dniami 🙈🙈🙈🙈 mówił tylko że wszystko jest ok Endo ładne grube i powinnam dostać niedługo a jak bym nie dostała to zrobić betę i jak będzie negatywna a dalej nie przyjdzie to za dwa tygodnie znów wizyta ... Ale już jest więc że spokojna głowa moge jechać we wtorek do Łodzi 😉
No to kochana powodzonka!!!
Wiadomo o co chodzi juz!
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

U mnie to dlugo będzie trwać bo od 18 19 maja antykoncepcja , od 1 czerwca stymulacja, punkcja, badamy zarodki, więc 2 tyg będziemy czekać na pgd, więc transfer będzie na mrożonym zarodku, po punkcji miesiaczka i w okolicach 17-20 dnia cyklu ,będę miała transfer, więc wychodzi początek lipca jakos tak , ale różnie to bywa, dziewczyny a jak nigdy nie miałam problemu z endometrium to transfer jest bez żadnych lekow ? :)
ahaaa , ciekawe jak to u nas będzie wyglądać 🤔
niby mrożone zarodki są lepsze .. tak mówią nie wiem ...
wtedy jak ma się mrożone to procedura jest dłuższa ?

Jeśli masz normalnie owulacje i dobre endometrium, to tak, możesz mieć na naturalnym cyklu bez żadnych leków :)

reklama
Do góry