ja miałam pierwsza punkcję w maju tamtego roku a druga pod koniec czerwcaDziekuje
Punkcja była zaraz po 9.
Mamy tylko albo aż 6 komórek, pozostałe 4 zdegenerowane przez moja endometrioze
Natomiast wszystkie 6 sa z tego zdrowego jajnika
Jutro ma dzwonić embriolog powiedzieć ile sie zaplodnilo - wiec proszę o dalsze
Kontrole mam za kilka dni, lekarz w trakcie punkcji pobrał zawartość mojej torbieli endometrialnej. Chciałby zrobić stosunkowo szybko druga stymulacje, powiedział ze moj lewy jajnik troche sie zregeneruje i stymulacja będzie bardziej owocna.
Czy któraś z was miała druga stymulacje stosunkowo szybko ?
reklama
Kasialucky
Fanka BB :)
A jaki efekt był drugiej punkcji? Zadowalający? Dobrze sie czułaś po?ja miałam pierwsza punkcję w maju tamtego roku a druga pod koniec czerwca
Elessi
Ja juz zaczelam robic od 3dpt i robilam codziennie az w koncu pojawiły sie 2 kreskiMąż mi zabroniła z resztą zawsze wychodza mi negatywnie i się boje
JestemMama!
Ja już po USG , no więc .... W ciąży niestety nie jestem . @ Może mi się spóźniać przez stres ... Jedyny jaki mam to ta łódź we wtorek mam cierpliwie czekać jeśli w ciągu 2 tygodni się nie pojawi będziemy wywoływać
oj tak zadowalający bo przy pierwszej stymulacji 9 pobranych komórek z czego tylko jedna dotrwała do blastocysty transfer nie udany. W drugiej stymulacji pobrano ponad 20 komórek wszystkie 6 zapłodnione wszystkie uzyskały blastocyste. Jedna w brzuszku 39 tydzień 5 eskimoskow czeka na zabranieA jaki efekt był drugiej punkcji? Zadowalający? Dobrze sie czułaś po?
Kasialucky
Pięknie !szczesliwego rozwiazaniaoj tak zadowalający bo przy pierwszej stymulacji 9 pobranych komórek z czego tylko jedna dotrwała do blastocysty transfer nie udany. W drugiej stymulacji pobrano ponad 20 komórek wszystkie 6 zapłodnione wszystkie uzyskały blastocyste. Jedna w brzuszku 39 tydzień 5 eskimoskow czeka na zabranie
dziękuję Kochana już czekam jak na ścięcie. Już dwa razy byłam ale fałszywy alarm mam nadzieję że za tydzień o tej porze będę już po wszystkimPięknie !szczesliwego rozwiazania
Deess.
oj tak zadowalający bo przy pierwszej stymulacji 9 pobranych komórek z czego tylko jedna dotrwała do blastocysty transfer nie udany. W drugiej stymulacji pobrano ponad 20 komórek wszystkie 6 zapłodnione wszystkie uzyskały blastocyste. Jedna w brzuszku 39 tydzień 5 eskimoskow czeka na zabranie
dużo zdrówka i szczesliwego rozwiązania
dziękujędużo zdrówka i szczesliwego rozwiązania
reklama
Deess.
dziękuję
ile cała procedura zajęła tobie ? od leków po transfer ? jestem przed i się cykam, ale co się nie robi dla szczęścia swojego
Podziel się: