No ja tak samo przed in vitro zęby leczyłam i został mi jeszcze jeden ale to już jedna mała czarna kropka także pikuśNo dopiero wczoraj jakoś doszłam do siebie ale chciałam mieć wszystkie zęby wyleczone przed procedurą in vitro.
reklama
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Ja to nie cierpię chodzić do dentysty, zawsze jestem zestesowana, także na jakiś czas mam go z głowy. Teraz skupiam się na procedurze in vitro a potem w lipcu wakacjeNo ja tak samo przed in vitro zęby leczyłam i został mi jeszcze jeden ale to już jedna mała czarna kropka także pikuś
Elessi
Fanka BB :)
Hej dziewczyny czy któraś z was plamila lub krwawiła w ciazy pomimo brania dużej ilości leków? Wiem ze w normalnej ciazy bez leków to normalne sama tak miałam i wszystko było ok ale teraz biore leki a dzisiaj pojawiło sie plamienie. Usg mam dopiero w środę i troche sie teraz martwię.
Gonzi
Dziewczyny czy u Was też trochę po transferze zaczęli zmniejszać dawki progesteronu i estrofemu? Dodam że miałam transfer 23.03 na cyklu sztucznym. Biorę 3x2 luteinę 200 mg, prolutex raz dziennie, 4x1 progesterone besins i mam proga 30. Za 8 dni kazali pozmniejszać dawki. I biorę estrofem 3x2 i za tydzien mam brac juz 3x1.
To normalne?
To normalne?
Orchidea33
U mnie dopiero w 12tc zaczeli zmniejszac dawki proga. Ja mialam na cyklu naturalnym.Dziewczyny czy u Was też trochę po transferze zaczęli zmniejszać dawki progesteronu i estrofemu? Dodam że miałam transfer 23.03 na cyklu sztucznym. Biorę 3x2 luteinę 200 mg, prolutex raz dziennie, 4x1 progesterone besins i mam proga 30. Za 8 dni kazali pozmniejszać dawki. I biorę estrofem 3x2 i za tydzien mam brac juz 3x1.
To normalne?
Estrofem w 9tc mi wycofali.
Gonzi
Kurcze. Ja strasznie się wystraszyłam tego to się lekarka wkurzyła. Powiedziała że nie lubi jak pacjentki tak się boją tego. Że to cykl sztuczny a za tydzień ciałko żółte przejmie tą rolę i będzie wytwarzać progesteron samo. I że całkiem mi nie odstawia tylko zmniejsza.U mnie dopiero w 12tc zaczeli zmniejszac dawki proga. Ja mialam na cyklu naturalnym.
Estrofem w 9tc mi wycofali.
Ale wiesz ja na takich dawkach mam taki wynik że 30. To boję się co będzie jak zmniejszymy
ja miałam plamienie w 9 tygodniu ciąży i w 17 tygodniu pojechałam na izbę raz zostałam na obserwacje a drugi raz dołożyli mi duphaston i kazali leżećHej dziewczyny czy któraś z was plamila lub krwawiła w ciazy pomimo brania dużej ilości leków? Wiem ze w normalnej ciazy bez leków to normalne sama tak miałam i wszystko było ok ale teraz biore leki a dzisiaj pojawiło sie plamienie. Usg mam dopiero w środę i troche sie teraz martwię.
ja miałam 18 i kazał mi odstawić ale w 12 tygodniu ciążyKurcze. Ja strasznie się wystraszyłam tego to się lekarka wkurzyła. Powiedziała że nie lubi jak pacjentki tak się boją tego. Że to cykl sztuczny a za tydzień ciałko żółte przejmie tą rolę i będzie wytwarzać progesteron samo. I że całkiem mi nie odstawia tylko zmniejsza.
Ale wiesz ja na takich dawkach mam taki wynik że 30. To boję się co będzie jak zmniejszymy
Gonzi
Rozumiem. A też miałaś na cyklu sztucznym?ja miałam 18 i kazał mi odstawić ale w 12 tygodniu ciąży
reklama
Orchidea33
Kurcze cos szybko.. zwlaszcza, ze nie masz jakiegos wielkiego wyniku. Jak zaczniesz zmniejszac to zrob badania, zeby szybko zareagować jak prog bedzie niskiKurcze. Ja strasznie się wystraszyłam tego to się lekarka wkurzyła. Powiedziała że nie lubi jak pacjentki tak się boją tego. Że to cykl sztuczny a za tydzień ciałko żółte przejmie tą rolę i będzie wytwarzać progesteron samo. I że całkiem mi nie odstawia tylko zmniejsza.
Podziel się: