tak Kochana brałam 3 razy dziennie estrofem raz psikalam takim sprayem lenzetto 3 razy duphaston i dwa razy cyclogestRozumiem. A też miałaś na cyklu sztucznym?
reklama
Gonzi
Fanka BB :)
Kurde to ja teraz nie wiem co robić. Najgorsze że oczywiście jak powiedziałam że naturalnie też mam zawsze problem z progiem to powiedziała że strasznie nie lubi jak pacjentki się tak zachowują i że za tydzień ciałko żółte przejmie tą rolę… w dodatku wszystko jest na receptę i pewnie na kolejnej wizycie tyle mi nie wypiszetak Kochana brałam 3 razy dziennie estrofem raz psikalam takim sprayem lenzetto 3 razy duphaston i dwa razy cyclogest
a w którym tygodniu ciąży jesteś? Może ma inne zasady no nie wiemKurde to ja teraz nie wiem co robić. Najgorsze że oczywiście jak powiedziałam że naturalnie też mam zawsze problem z progiem to powiedziała że strasznie nie lubi jak pacjentki się tak zachowują i że za tydzień ciałko żółte przejmie tą rolę… w dodatku wszystko jest na receptę i pewnie na kolejnej wizycie tyle mi nie wypisze
Gonzi
23.03 miałam transfer, ostatnia miesiaczka 5.03. Po miesiaczce wychodzi 5+1.a w którym tygodniu ciąży jesteś? Może ma inne zasady no nie wiem
Orchidea33
Troche wcześnie moim zdaniem. Moze takie ma podejście... ale jak tak to na pewno badaj proga, zeby zareagować jakby zaczelo spadac23.03 miałam transfer, ostatnia miesiaczka 5.03. Po miesiaczce wychodzi 5+1.
Gonzi
Masakra no ale po co znowu ten stres i to latanie do tego labu… skoro ten prog mi nie zaszkodzi to dlaczego mi nie pozwala go brać. Dodam że po luteinie słabo mi wzrasta a nie chciała mi zamienić na inny…Troche wcześnie moim zdaniem. Moze takie ma podejście... ale jak tak to na pewno badaj proga, zeby zareagować jakby zaczelo spadac
no to nie wiem Kochana nie chce Ci motać w głowie chyba lekarz wie co robi23.03 miałam transfer, ostatnia miesiaczka 5.03. Po miesiaczce wychodzi 5+1.
Ja krwawilam jakoś z 3 tyg temu. Krew była z podraznionej szyjki macicy właśnie od leków dopochwowych. Byłam na izbie przyjęć. A dziś przed chwilą zaplamilam, ale takie coś jak kawa z mlekiem. Rano był seksik, więc nie przejmuje sięHej dziewczyny czy któraś z was plamila lub krwawiła w ciazy pomimo brania dużej ilości leków? Wiem ze w normalnej ciazy bez leków to normalne sama tak miałam i wszystko było ok ale teraz biore leki a dzisiaj pojawiło sie plamienie. Usg mam dopiero w środę i troche sie teraz martwię.
Na izbie lekarka powiedziała, że takie plamienie bez bólu brzucha to nie jest powód do zmartwień także głowa do gory
reklama
Zaufaj lekarzowi. Ja już nie mogę się doczekać jak przestanę brać estrofemp, jeszcze tylko kilka dni. W Polsce jest bardzo duży nacisk na progesteron i jest mocno nadużywany nawet w naturalnych ciążach.Masakra no ale po co znowu ten stres i to latanie do tego labu… skoro ten prog mi nie zaszkodzi to dlaczego mi nie pozwala go brać. Dodam że po luteinie słabo mi wzrasta a nie chciała mi zamienić na inny…
Podziel się: