Ok.miesiaca ale ja po becie wlasnie mialam tylko jedno usg to z serduszkiem od razu.tak lekarz kazal przyjsc.Dziewczyny jak było u Was? Ile po transferze pojawiło się serduszko?
reklama
No ja mam inaczej 2 tygodnie jestem na tabletkach anty dzisiaj biorę ostatnią a 12 mam zacząć stymulacje potem 19 kolejna wizyta między 19 a 27 ma być punkcja ile kosztowały was leki do stymulacji?Ja w 1 dniu nie miałam wizyty a potem ok 7-9 dzień w zależności jak się ulozylo, mi mówił że po prostu po okresie na 1 wizytę żebym się umawiala
JestemMama!
Fanka BB :)
Wszystko z dofinansowaniem ( ostatnia stymulacja z nim ...) Jakieś 1400 złNo ja mam inaczej 2 tygodnie jestem na tabletkach anty dzisiaj biorę ostatnią a 12 mam zacząć stymulacje potem 19 kolejna wizyta między 19 a 27 ma być punkcja ile kosztowały was leki do stymulacji?
O no to nie tak źle myślałam że z parę tys będzie(2-3 tys) ale i tak pewnie wszystko zależy od leków i ich ilosciWszystko z dofinansowaniem ( ostatnia stymulacja z nim ...) Jakieś 1400 zł
Przy krótkim protokole nie pamiętam dokładnie ale dużo myślę że z 1500 a długie protokoły i inne leki kilkaset zlNo ja mam inaczej 2 tygodnie jestem na tabletkach anty dzisiaj biorę ostatnią a 12 mam zacząć stymulacje potem 19 kolejna wizyta między 19 a 27 ma być punkcja ile kosztowały was leki do stymulacji?
U mnie wiek ciąży liczyli wg usg a nie z daty ostatniej miesiączki. Ja tez mialam transfer ( 5 dniowego zarodka ) juz 16 dnia cyklu i rozbieznosc miedzy uzg a okresem to tydzień.Dziewczyny a czy po in vitro na cyklu sztucznym z podaniem mrozaczka wiek ciąży liczy się od ostatniej miesiączki tak jak w zwykłej ciąży?
Gonzi
O kurcze a w którą stronę o ile można wiedzieć? U mnie chyba jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić. Według okresu 5+0 dzisiaj, 17 dpt.U mnie wiek ciąży liczyli wg usg a nie z daty ostatniej miesiączki. Ja tez mialam transfer ( 5 dniowego zarodka ) juz 16 dnia cyklu i rozbieznosc miedzy uzg a okresem to tydzień.
Jak byłam w 16 dpt to też był sam pęcherzyk. 8 dni potem już biło serduszko ❤O kurcze ja dzisiaj 17 dpt ale był sam pęcherzyk 5 mm niby mówi Pani Doktor że jest okej. Że to dopiero 5+0 tydzień. Ale to co coś więcej na tym etapie powinno być?
reklama
Gonzi
SuperJak byłam w 16 dpt to też był sam pęcherzyk. 8 dni potem już biło serduszko ❤
Podziel się: