reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja w 1 dniu nie miałam wizyty a potem ok 7-9 dzień w zależności jak się ulozylo, mi mówił że po prostu po okresie na 1 wizytę żebym się umawiala
No ja mam inaczej 2 tygodnie jestem na tabletkach anty dzisiaj biorę ostatnią a 12 mam zacząć stymulacje potem 19 kolejna wizyta🙂 między 19 a 27 ma być punkcja 😬ile kosztowały was leki do stymulacji?

Dziewczyny a czy po in vitro na cyklu sztucznym z podaniem mrozaczka wiek ciąży liczy się od ostatniej miesiączki tak jak w zwykłej ciąży?

No ja mam inaczej 2 tygodnie jestem na tabletkach anty dzisiaj biorę ostatnią a 12 mam zacząć stymulacje potem 19 kolejna wizyta🙂 między 19 a 27 ma być punkcja 😬ile kosztowały was leki do stymulacji?
Przy krótkim protokole nie pamiętam dokładnie ale dużo myślę że z 1500 a długie protokoły i inne leki kilkaset zl

Dziewczyny a czy po in vitro na cyklu sztucznym z podaniem mrozaczka wiek ciąży liczy się od ostatniej miesiączki tak jak w zwykłej ciąży?
U mnie wiek ciąży liczyli wg usg a nie z daty ostatniej miesiączki. Ja tez mialam transfer ( 5 dniowego zarodka ) juz 16 dnia cyklu i rozbieznosc miedzy uzg a okresem to tydzień.

U mnie wiek ciąży liczyli wg usg a nie z daty ostatniej miesiączki. Ja tez mialam transfer ( 5 dniowego zarodka ) juz 16 dnia cyklu i rozbieznosc miedzy uzg a okresem to tydzień.
O kurcze a w którą stronę o ile można wiedzieć? U mnie chyba jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić. Według okresu 5+0 dzisiaj, 17 dpt.

reklama
Do góry