reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja w 1 dniu nie miałam wizyty a potem ok 7-9 dzień w zależności jak się ulozylo, mi mówił że po prostu po okresie na 1 wizytę żebym się umawiala
No ja mam inaczej 2 tygodnie jestem na tabletkach anty dzisiaj biorę ostatnią a 12 mam zacząć stymulacje potem 19 kolejna wizyta🙂 między 19 a 27 ma być punkcja 😬ile kosztowały was leki do stymulacji?

Dziewczyny a czy po in vitro na cyklu sztucznym z podaniem mrozaczka wiek ciąży liczy się od ostatniej miesiączki tak jak w zwykłej ciąży?

No ja mam inaczej 2 tygodnie jestem na tabletkach anty dzisiaj biorę ostatnią a 12 mam zacząć stymulacje potem 19 kolejna wizyta🙂 między 19 a 27 ma być punkcja 😬ile kosztowały was leki do stymulacji?
Przy krótkim protokole nie pamiętam dokładnie ale dużo myślę że z 1500 a długie protokoły i inne leki kilkaset zl

Dziewczyny a czy po in vitro na cyklu sztucznym z podaniem mrozaczka wiek ciąży liczy się od ostatniej miesiączki tak jak w zwykłej ciąży?
U mnie wiek ciąży liczyli wg usg a nie z daty ostatniej miesiączki. Ja tez mialam transfer ( 5 dniowego zarodka ) juz 16 dnia cyklu i rozbieznosc miedzy uzg a okresem to tydzień.

U mnie wiek ciąży liczyli wg usg a nie z daty ostatniej miesiączki. Ja tez mialam transfer ( 5 dniowego zarodka ) juz 16 dnia cyklu i rozbieznosc miedzy uzg a okresem to tydzień.
O kurcze a w którą stronę o ile można wiedzieć? U mnie chyba jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić. Według okresu 5+0 dzisiaj, 17 dpt.

reklama
Do góry