A też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacjiDo inv sa mocniejsze leki wiec więcej produkuje się tych jajeczek, poza tym tez jest monitoring przed wiec jak cos lekarz może zmienić dawki
A jeśli chodzi o punkcje to nie ma się czego bać, ja też bardzo się bałam pierwszej punkcji tzn właśnie narkozy ale poszło sprawnie, dają Ci lek usypiajacy kreci się w głowie i usypiasz , ja zawsze mialam super sny na punkcjach i nie chciało mi się budzic potem odpoczywasz na sali, ja dostawałam herbatkę i potem wizyta u lekarza
reklama
Tak Kochana. Między 7-9 przeważnieA też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacji
Bedzie dobrze!U mnie też dziś bez szału beta 1258 a dwa dni temu było 768.40 ale już nie badam więcej nie mam na to już sily. W poniedziałek wizyta u lekarza co ma być będzie.
Te przyrosty to nie czysta matematyka tylko zycie Bedzie git!!
Chciałabym w to wierzyć ale coraz bardziej się boję w poniedziałek usgBedzie dobrze!
Te przyrosty to nie czysta matematyka tylko zycie Bedzie git!!
bedzie dobrze! Przyrosty nie sa tak niskie zeby powiedziec ze cos jest zle. Sa ladne Moze nie kosmiczne ale ładneWierz w swoje dzieciątko!Chciałabym w to wierzyć ale coraz bardziej się boję w poniedziałek usg
Dzięki czyli wszystko jest tak jak być powinno normalnie swiruje czytam wszystko co tylko znajdę o in vitro o stymulacji itd. a potem już niczego nie jestem pewna. Stresuje się wszystkim nawet głupimi zastrzykami z heparyny i każdym siniakiem strasznie wszystko przeżywam jeszcze trochę i oszalejeTak Kochana. Między 7-9 przeważnie
Ja miałam przed stymulacją wizytę potem 5/6 dc czyli po 4_5 dniach stymulacji potem jakoś 10/11 dc monitoringiA też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacji
Oczywiście to zależy od lekarza nie wiemJa miałam przed stymulacją wizytę potem 5/6 dc czyli po 4_5 dniach stymulacji potem jakoś 10/11 dc monitoringi
reklama
Pewnie tak wszystko zależy od lekarza Jest tu ktoś kto leczy się w invicta Gdynia?Oczywiście to zależy od lekarza nie wiem
Podziel się: