reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Do inv sa mocniejsze leki wiec więcej produkuje się tych jajeczek, poza tym tez jest monitoring przed wiec jak cos lekarz może zmienić dawki:)
A jeśli chodzi o punkcje to nie ma się czego bać, ja też bardzo się bałam pierwszej punkcji tzn właśnie narkozy ale poszło sprawnie, dają Ci lek usypiajacy kreci się w głowie i usypiasz , ja zawsze mialam super sny na punkcjach i nie chciało mi się budzic:D potem odpoczywasz na sali, ja dostawałam herbatkę i potem wizyta u lekarza:)
A też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacji 🙄

reklama
Tak Kochana. Między 7-9 przeważnie
Dzięki czyli wszystko jest tak jak być powinno 🙂 normalnie swiruje czytam wszystko co tylko znajdę o in vitro o stymulacji itd. a potem już niczego nie jestem pewna. Stresuje się wszystkim nawet głupimi zastrzykami z heparyny i każdym siniakiem 😩 strasznie wszystko przeżywam jeszcze trochę i oszaleje 😒

reklama
Do góry