Orchidea33
Fanka BB :)
Ja bylam na wizycie 21dpt i bylo seduszko ❤Dziewczyny jak było u Was? Ile po transferze pojawiło się serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bylam na wizycie 21dpt i bylo seduszko ❤Dziewczyny jak było u Was? Ile po transferze pojawiło się serduszko?
w 26dpt nie biło a w 33dpt biłoDziewczyny jak było u Was? Ile po transferze pojawiło się serduszko?
O kurcze ja dzisiaj 17 dpt ale był sam pęcherzyk 5 mm niby mówi Pani Doktor że jest okej. Że to dopiero 5+0 tydzień. Ale to co coś więcej na tym etapie powinno być?Ja bylam na wizycie 21dpt i bylo seduszko ❤
Jest ok jak jest pecherzyk to jest dobrze. Moze byc za wczesnie jeszcze na serduszko. U mnie byla zdzwiona ze juz w 21 dniu bilo. Mowila, ze wczesnie i sie nie spodziewala, ze juz bedzie. Wiec u Ciebie jest jeszcze czas kiedy masz kolejna wizyte?O kurcze ja dzisiaj 17 dpt ale był sam pęcherzyk 5 mm niby mówi Pani Doktor że jest okej. Że to dopiero 5+0 tydzień. Ale to co coś więcej na tym etapie powinno być?
Jak pani doktor mówi że ok to pewnie tak jest trzymam kciuki żebys już niedługo usłyszała serduszkoO kurcze ja dzisiaj 17 dpt ale był sam pęcherzyk 5 mm niby mówi Pani Doktor że jest okej. Że to dopiero 5+0 tydzień. Ale to co coś więcej na tym etapie powinno być?
No właśnie przez to że wypadają święta mam dopiero 20.04Jest ok jak jest pecherzyk to jest dobrze. Moze byc za wczesnie jeszcze na serduszko. U mnie byla zdzwiona ze juz w 21 dniu bilo. Mowila, ze wczesnie i sie nie spodziewala, ze juz bedzie. Wiec u Ciebie jest jeszcze czas kiedy masz kolejna wizyte?
Nie dziękujęJak pani doktor mówi że ok to pewnie tak jest trzymam kciuki żebys już niedługo usłyszała serduszko
To wtedy ba pewno bedzie serduszko ❤ trzymam kciuki zeby wszystko bylo okNo właśnie przez to że wypadają święta mam dopiero 20.04
Super bardzo się cieszę że pecherzyk jestO kurcze ja dzisiaj 17 dpt ale był sam pęcherzyk 5 mm niby mówi Pani Doktor że jest okej. Że to dopiero 5+0 tydzień. Ale to co coś więcej na tym etapie powinno być?
Ja w 1 dniu nie miałam wizyty a potem ok 7-9 dzień w zależności jak się ulozylo, mi mówił że po prostu po okresie na 1 wizytę żebym się umawialaA też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacji