reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny po szczepieniach limfocytami mam pytanko , jak długo czekaliście na wystawienie skierowania od Paśnika??? Wczoraj wysłałam email i cisza ... Dziś postanowiłam ponowić o dalej cisza 😔 i nie wiem co dalej robić 😔😔😔😔 wiem że od wystawienia skierowania do pierwszego szczepienia trochę czasu minie , później do transferu dlatego mnie to wszystko tak przeraża ... Eh ...

reklama
Dziewczyny po szczepieniach limfocytami mam pytanko , jak długo czekaliście na wystawienie skierowania od Paśnika??? Wczoraj wysłałam email i cisza ... Dziś postanowiłam ponowić o dalej cisza 😔 i nie wiem co dalej robić 😔😔😔😔 wiem że od wystawienia skierowania do pierwszego szczepienia trochę czasu minie , później do transferu dlatego mnie to wszystko tak przeraża ... Eh ...
Hej chyba nawarstwiło mu się pracy. Pisałam 2.04 o receptę i ponawiałam w środę. A receptę wystawił mi wczoraj. Także trzeba uzbroić się w cierpliwość chyba.

Ja wysłałam meila do Pasnika w niedzielę a w poniedziałek panie dzwoniły same z terminem szczepien

Czyli mówisz żeby czekać 🤔🤔🤔 no nic...najwyżej w niedzielę 3 raz wyślę
No ja tak jak Ci napisałam czekałam. W międzyczasie oczywiscie probowalam sie do nich dodzwonic ale sie nie udalo wiec wyslalam wiadomosc na tej ich stronie apc analizy bo jest tam taka opcja ale nie dostalam odp. Dopiero wczoraj mi odpisal na maila i wyslal kod recepty🤷‍♀️

Dziewczyny,
moje pierwsze wyniki bety z 8 dpt krew pobrana o 16.00:
Beta: 29,64
Progesteron: 20,80
Dziś jest 10 dpt krew pobrana o 10.00:
Beta: 33.89
Progesteron: 17,80
Czy to się da jakoś uratować??? 😭😭😭😭
Myślicie, że jest jeszcze szansa,że ciąża się rozwinie?🙏🙏🙏😭😭😭
A sprawdzałaś przyrost w kalkulatorze? Koniecznie sprawdź przyrost.

U mnie też dziś bez szału beta 1258 a dwa dni temu było 768.40 ale już nie badam więcej nie mam na to już sily. W poniedziałek wizyta u lekarza co ma być będzie.

reklama
Do góry