@KarolinaJ79 powodzenia Kochana 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma jak zabrać kropka 1 kwietniaNo Kochane ja już podłączona do intralipidu i za 40 min zabieram kropka ze sobą!!!
Wszystkim dziewczynom w ten psikusy dzień życzę szczesciai trzymam kciuki za wszystkie !!!!
A konkretnie kiedy jeśli mogę wiedzieć?Takie szybkie info . Za tydzień ruszają zapisy do Paśnika , jak by któraś potrzebowała![]()
Myślę, że to sprawa bardzo indywidualna...Ja 5 dpt tylko ból brzucha jak na miesiączkę. Bólu piersi w ogóle nie miałam przez całą ciążę
7 kwietnia między 10 a 11. Tylko poprzez email . Ja właśnie przed szczepieniami ale tak samo pomyślałam że warto mieć awaryjny termin. W razie w. A w razie czego zawsze będę mogła pomóc komuś , tak jak mi pomogli z terminemA konkretnie kiedy jeśli mogę wiedzieć?w prawdzie ja już po 1 szczepieniu ale warto mieć do Niego awaryjny termin
zawsze można zamienić lub oddać
O to dokładnie tak jak jaTyle się tutaj dzieje na forum ostatnio
Mi mocno PMS daje się we znaki, czekam na okres. Około tygodnia zostało mi do miesiączki, a później mam nadzieję, że zacznę stymulacje.
Staram się wyciszyć, piję dużo melisy, ziół aczkolwiek inne problemy też mnie trochę przytłaczają![]()