@KarolinaJ79 powodzenia Kochana
reklama
@Riddikulus sto lat Kochana samych wspaniałości co u Ciebie?
KarolinaJ79
Fanka BB :)
No Kochane ja już podłączona do intralipidu i za 40 min zabieram kropka ze sobą!!!
Wszystkim dziewczynom w ten psikusy dzień życzę szczescia i trzymam kciuki za wszystkie !!!!
Wszystkim dziewczynom w ten psikusy dzień życzę szczescia i trzymam kciuki za wszystkie !!!!
Elessi
Nie ma jak zabrać kropka 1 kwietniaNo Kochane ja już podłączona do intralipidu i za 40 min zabieram kropka ze sobą!!!
JestemMama!
Takie szybkie info . Za tydzień ruszają zapisy do Paśnika , jak by któraś potrzebowała
A konkretnie kiedy jeśli mogę wiedzieć? w prawdzie ja już po 1 szczepieniu ale warto mieć do Niego awaryjny termin zawsze można zamienić lub oddaćTakie szybkie info . Za tydzień ruszają zapisy do Paśnika , jak by któraś potrzebowała
Anulka14.08.
Aktywna w BB
Myślę, że to sprawa bardzo indywidualna...Ja 5 dpt tylko ból brzucha jak na miesiączkę. Bólu piersi w ogóle nie miałam przez całą ciążę
Ja mam teraz takie bóle jak miesiączkowe, dodatkowo piersi coraz bardziej bolesne i tkliwe, ale staram się nie nastawiać zbyt pozytywnie.
Wmawiam sobie, że piersi mogą boleć od hormonów.
Może w niedzielę zrobię sikany test, tylko jakiś bardzo czuły.
Mam siedzącą pracę i jest mega niewygodnie
JestemMama!
7 kwietnia między 10 a 11. Tylko poprzez email . Ja właśnie przed szczepieniami ale tak samo pomyślałam że warto mieć awaryjny termin. W razie w. A w razie czego zawsze będę mogła pomóc komuś , tak jak mi pomogli z terminemA konkretnie kiedy jeśli mogę wiedzieć? w prawdzie ja już po 1 szczepieniu ale warto mieć do Niego awaryjny termin zawsze można zamienić lub oddać
reklama
O to dokładnie tak jak ja też czekam na miesiączkę i potem stymulacja Ja mam menopur a co u Ciebie jeśli mogę spytać?Tyle się tutaj dzieje na forum ostatnio
Mi mocno PMS daje się we znaki, czekam na okres. Około tygodnia zostało mi do miesiączki, a później mam nadzieję, że zacznę stymulacje.
Staram się wyciszyć, piję dużo melisy, ziół aczkolwiek inne problemy też mnie trochę przytłaczają
Podziel się: