reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wytrzymasz 😘😘😘 pomyśl, że już bliżej niż dalej.
To jedyne co mnie trzyma przy normalnym funkcjonowaniu 🙈🙈🙈 wiesz ja bym mogła się kuc jeszcze miesiąc jak by była trzeba ale mam takie zrosty że bajka i nie mam gdzie się wbijać 😔 niby je rozbijałam u fizjoterapeuty a jednak nie wyszło ... Chyba że to po accofilu nowe powstały 🙈

reklama
To jedyne co mnie trzyma przy normalnym funkcjonowaniu 🙈🙈🙈 wiesz ja bym mogła się kuc jeszcze miesiąc jak by była trzeba ale mam takie zrosty że bajka i nie mam gdzie się wbijać 😔 niby je rozbijałam u fizjoterapeuty a jednak nie wyszło ... Chyba że to po accofilu nowe powstały 🙈
U mnie po tych zastrzykach do stymulacji nawet kropki nie zostały, ale nigdy nie brałam accofilu.

A Ty bierzesz accofil do stymulacji?

U mnie po tych zastrzykach do stymulacji nawet kropki nie zostały, ale nigdy nie brałam accofilu.
Ja już po pierwszej stymulacji miałam olbrzymie zrosty ( ta gula to zrost) chodziłam do fizjoterapeuty , na różne masaże , banki , jakieś prądy i co tam jeszcze i niby zostały rozbite ... Jak wbijalam się acoffilem to niby ich nie było ... A teraz miejsca do wbicia szukam po 3-4 razy bo igła nie wchodzi ... Może to też być to że igły tempe... Zobaczymy teraz bo mi dał na dwa dni inne leki

Załączniki

• received_249934426681030.jpeg
    received_249934426681030.jpeg
    44,8 KB · Wyświetleń: 81
A Ty bierzesz accofil do stymulacji?
Niee niee , miałam dwa transfery z acoffilem . Tylko jeden całkowita klapa bo tamtą immunolog nawet nic nie mówiła o morfologi, kazała brać po pół leku co 72 godziny do pozytywnej bety i koniec ... A później trafiłam do Paśnika . Ogólnie to wiek że czekają nas szczepienia ale mówił że możemy teraz podejść na accofilu i jak by się nie udało to stymulacja mrozimy zarodki i dopiero szczepienia bo przy jednym zarodku nie opłaca się szczepień jak on to ujol

A proszę napisz mi jaka dawkę bierzesz selenu ?

W jakiej klinice robiłaś in vitro ?
Biorę taki jak na zdjęciu, zwykły z apteki. I nie wiem czy on pomógł czy nie🙈 Raczej wydaje mi się, że bardziej dieta płodnościowa. Zaczęłam brać selen już po stymulacji. Wyczytałam, że pomaga jak się ma wysokie TPO.
A lecze się w zwykłej nierenomowanej klinice. W Lublinie. Jak ma się udać, to się chyba wszędzie uda. Ale myślę, że jakbym miała jakieś inne problemy niż nasienie, to w Lublinie byłoby ciężko.

Załączniki

• Screenshot_20220319_105820_pl.allegro.jpg
    Screenshot_20220319_105820_pl.allegro.jpg
    199,6 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Niee niee , miałam dwa transfery z acoffilem . Tylko jeden całkowita klapa bo tamtą immunolog nawet nic nie mówiła o morfologi, kazała brać po pół leku co 72 godziny do pozytywnej bety i koniec ... A później trafiłam do Paśnika . Ogólnie to wiek że czekają nas szczepienia ale mówił że możemy teraz podejść na accofilu i jak by się nie udało to stymulacja mrozimy zarodki i dopiero szczepienia bo przy jednym zarodku nie opłaca się szczepień jak on to ujol
Aa, ok. Myslalam, ze teraz dostalas. Sprobuj ta gulke delikatnie rozmasowywac. U mnie po prolutexie takie sie robi. I dlugo boli. Ale rano jak wstaje to juz nie ma ani gulki ani bolu.
Na pewno teraz sie uda!

Do góry