reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy jak moje TSH wyszło 4.68 to powinnam się skontaktować z moim lekarzem? Dzisiaj 8t3d , wizytę mam w czwartek
A leczysz się na tarczycę? Ja bym się skontaktowała, na pewno trzeba brać lek bądź zwiększyć dawkę..
Aaaa i bez paniki, też miałam taką sytuację

reklama
Miałyście rację. Lekarz kazał wziąć Euthyrox 50, zrobić dodatkowe badania i umówić się do endokrynologia. Mam tylko nadzieję, że do tej pory nie wydarzyło się nic złego fasolce😫
Zakładam,ze glukoza na czczo 85 jest w normie 🤦‍♀️

Dziewczyny po ivf, czy mogłabym Was bardzo poprosić o napisanie swoich doświadczeń w tym temacie? Jestem aktualnie pierwszy cykl na stymulacji (Rekovelle, plus Cetrotide od 7 dc). Dziś dopiero 6 dc, a ja mam taki charakterystyczny płodny, ciągnący śluz…?
Amh 7.5, wcześniej bardzo długie cykle ok. 45 dni. Czy za szybko zareagowałam na te dawki? Wizytę kontrolną mam w poniedziałek, ale na pewno macie swoje obserwacje w tym temacie, za które będę wdzięczna:-)

Dziewczyny mam pytanie
U pacjentek mojego dr pojawiło sie pytanie DIewczyny której wyszło że ciąża bliźniacza. Jednak dwie owodnie, dwie kosmówki i dzieciaczki zupełnie od siebie niezależne. Czy jest możliwość i jak duża że zamiast podziału komórki na bardzo wczesnym etapie to jedno będzie z ivf a drugie z naturalnego? Szuka artykułów, ale nie znajduje nic ciekawego. Zazwyczaj jednojajowe są jakoś połączone, a dwu jajowe żyją sobie osobno.
Czy któraś z was czytała lub dotarła do wartych przeczytania artykułów na ten temat? @kate_p7 moze Ty ☺️
Chyba nie rozumiem pytania?
Podano dwa embriony tak i są bliźnięta?

reklama
Do góry