reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Euthyrox 25, encorton, acesan, luteina, prolutex, pragna plus, wit dla kobiet nie pamiętam jakie, magnez, wit b12, wit d, potas (encorton obniża bardzo potas) i ten selen.
O 24 zadzwonił budzik. Wzięłam luteinę i spać nie mogę [emoji1787] Ciągle jestem pod wrażeniem wizyty. Serduszka i tym, że bąbel się ruszał[emoji3059][emoji3059] taka kropka się rusza.
A Jaki teraz masz poziom tsh , anty TPO ?

reklama
Dziewczyny, w poniedziałek 21.03. mam prenatalne z testem pappa. To będzie 12t3d. Czego się spodziewać po obrazie usg? Czy jest sens już brać nagranie od lekarza, będę umiała sama potem zobaczyć co jest na tym nagraniu? Kompletnie zielona jestem w tych prenatalnych😄😄😄
O tak.Bierz😁😁😁ja mam mega pamiatke jak niunia tancuje.pozniej bedzie co raz wieksza i tylko bedziesz miala zdjecia a teraz film jak macha jak sie super rusza.polecam👍

Z tych emocji wczoraj: serduszko i to, że maluch się ruszał spałam chyba z 5h w nocy. A jak wstałam i sobie przypomniałam to usg, to ze 30 minut płakałam[emoji1] Chyba w końcu to wszystko do mnie dotarło.
Nie lubie prolutexu, bo po nim zostają takie gulki, które dlugo bolą. Już mam dwie. Jak ja założę spodnie albo rajstopy [emoji36]
Miłego dnia dziś dziewczyny. Ja zaraz jem śniadanie. Mdłości nadal zero, ale zaczyna mnie boleć gardło. Nawet wiem kiedy się załatwiłam [emoji29] A nie mogę iść na zwolnienie. Muszę jeszcze 1.5 miesiąca pracować wtedy będę mieć lepszy przelicznik zwolnienia.
Życzę Ci,żebyś nie doświadczyła mdlosci [emoji41] [emoji8]

Dziewczyny jestem 3 dzień po transferze blastusia 1bc…martwi mnie że niestety nic z tego nie będzie bo niestety blastuś był słabej klasy i nie da sobie rady. Czy komuś udało się zajść w ciąże z zarodkiem tej klasy?

Cześć dziewczyny co myślicie o tych wynikach tarczycy ?
Powiem szczerze ze czytałam ze tsh osób starających się o dziecko powinno być 1,5
Wydaje mi się, że do zbicia. Jesteś w normie, ale nie, jak mówimy o staraniu się o dziecko. Na ostatniej wizycie u endokrynologa, jak pow ile honorów przyjmuje to podniósł mi lekko dawkę, mówiąc: pomożemy troszkę kroplówki i kolegom embriologom w sukcesie.
A jeżeli chodzi o antykoncepcję, to przed stymulacją lepiej brać (tak mówi, przynajmniej moja Pani doktor) ponieważ nie ma ryzyka niepotrzebnych niespodzianek, np. Torbieli, opóźnień, itp. Kontrolujemy nasz organizm. Ale oczywiście o tym decyduje lekarz.

Dziewczyny jestem 3 dzień po transferze blastusia 1bc…martwi mnie że niestety nic z tego nie będzie bo niestety blastuś był słabej klasy i nie da sobie rady. Czy komuś udało się zajść w ciąże z zarodkiem tej klasy?
Gdzieś czytałam, że dziewczynie się z takim udało. A poza tym on jeszcze się przecież będzie rozwijać i dzielić i może podskoczyć 🙂 Ja teraz wierzę już nawet w moje dwie 1AB😄 Jak z 2AB w którego szczerze mało wierzyłam się udało ❤️

reklama
Gdzieś czytałam, że dziewczynie się z takim udało. A poza tym on jeszcze się przecież będzie rozwijać i dzielić i może podskoczyć 🙂 Ja teraz wierzę już nawet w moje dwie 1AB😄 Jak z 2AB w którego szczerze mało wierzyłam się udało ❤️
Dziękuhe za dobre wiadomiści 😘 mam nadzieje, że mały siłacz da radę i nas zaskoczy

Do góry