Kasia19881988
Fanka BB :)
A jakie bierzesz leki możesz napisać ?Boże strasznie się cieszę gratuluje
Jesteś moja nadzieja , teraz wierze ze pomimo wysokiego TPO mi tez się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie bierzesz leki możesz napisać ?Boże strasznie się cieszę gratuluje
Jesteś moja nadzieja , teraz wierze ze pomimo wysokiego TPO mi tez się uda
Mniej kucia to na pewno nie wytłumaczę Ci dokładnie jak wygląda długi protokół bo nim nigdy nie szłam. Ale krótki wygląda tak że miesiac przed stymulacja brałam tabletki anty. Odstawialam je i czekałam na @. W 2dc zaczynałam się kuc , przez pierwsze 5 dni jeden zastrzyk i później dochodził kolejny ( w moim przypadku teraz to był gonal F i później doszedł orgalutran ) 9 dni kucia za mną i jutro się okaże czy już koniec czy jeszcze mi przedłuży około 2-3 dni ... Następnie biorę lek na pęknięcie (Ovitrelle) i po 36 godzinach punkcja . Już się doczekać nie mogę jej tak szczerze bo wszystko mnie boli nie jest to na szczęście ból jak przy pierwszej stymulacji ale większy niż przy drugiejCo to znaczy krótki protokół ?
Tak, co jakis czas kluje niech sobie tam robi gniazdko na nadchodzace miesiace ja sie juz nie moge doczekac środy, zeby znow go zobaczycJa miałam w badaniu proga prawie 40 i praktycznie bez leków, więc też nie był mały. Teraz mnie tylko kłuje wszędzie co jakiś czas, ale o dziwo bardzo się cieszę, bo to znaczy, że mały sobie robi domek.
Euthyrox 25, encorton, acesan, luteina, prolutex, pragna plus, wit dla kobiet nie pamiętam jakie, magnez, wit b12, wit d, potas (encorton obniża bardzo potas) i ten selen.A jakie bierzesz leki możesz napisać ?
Rozmasowujesz miejsce po wyciągnięciu igły? Na mdłości przyjdzie czasZ tych emocji wczoraj: serduszko i to, że maluch się ruszał spałam chyba z 5h w nocy. A jak wstałam i sobie przypomniałam to usg, to ze 30 minut płakałam Chyba w końcu to wszystko do mnie dotarło.
Nie lubie prolutexu, bo po nim zostają takie gulki, które dlugo bolą. Już mam dwie. Jak ja założę spodnie albo rajstopy
Miłego dnia dziś dziewczyny. Ja zaraz jem śniadanie. Mdłości nadal zero, ale zaczyna mnie boleć gardło. Nawet wiem kiedy się załatwiłam A nie mogę iść na zwolnienie. Muszę jeszcze 1.5 miesiąca pracować wtedy będę mieć lepszy przelicznik zwolnienia.
Tak i to długo. Dlaczego tak źle mi życzyszRozmasowujesz miejsce po wyciągnięciu igły? Na mdłości przyjdzie czas
Nie życzę, oby nie mnie to w większości ominęło brzuszek się może przyzwyczai do wkłuć, też go brałam i to dość długo..Tak i to długo. Dlaczego tak źle mi życzysz