reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak ja brałam. Nie stresuj się. Mnie wczoraj strasznie bolał brzuch, kłuł jajnik i ciągnęło w brzuchu i pachwinie. Dopóki nie wzięłam tego proga to też mnie bolał. Ale to mógł być znieg okoliczności, bo wczoraj wieczorem też mi przeszło.
Dzieki 😘 moze faktycznie to od proga bylo? Dzis wzialam 30 min pozniej bo nie zauważyłam, ze juz ta godzina... teraz juz nie boli.

Sherlook pisałam z Tobą wcześniej , proszę powiedz mi co się u ciebie zmieniło ?
Mamy ten sam problem anty TPO :-)
Czy zaszłaś w ciąże ?
Pozdrawiam cieplutko [emoji8][emoji8][emoji8]
Tak[emoji846][emoji846] Dziś byłam na 1 usg i widziałam serduszko. W końcu zaczynam wierzyć w tą ciążę, ale do 12 tyg będę ciągle w strachu[emoji33] Udał się 1 transfer 2AB. Dużo leków brałam i biorę do tej pory. Na to anty TPO biorę selen plus wit. dla kobiet podobno wspomagają tarczycę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomogło.

Dzieki [emoji8] moze faktycznie to od proga bylo? Dzis wzialam 30 min pozniej bo nie zauważyłam, ze juz ta godzina... teraz juz nie boli.
Ja miałam w badaniu proga prawie 40 i praktycznie bez leków, więc też nie był mały. Teraz mnie tylko kłuje wszędzie co jakiś czas, ale o dziwo bardzo się cieszę, bo to znaczy, że mały sobie robi domek.

Tak[emoji846][emoji846] Dziś byłam na 1 usg i widziałam serduszko. W końcu zaczynam wierzyć w tą ciążę, ale do 12 tyg będę ciągle w strachu[emoji33] Udał się 1 transfer 2AB. Dużo leków brałam i biorę do tej pory. Na to anty TPO biorę selen plus wit. dla kobiet podobno wspomagają tarczycę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomogło.
Boże strasznie się cieszę gratuluje ❤️
Jesteś moja nadzieja , teraz wierze ze pomimo wysokiego TPO mi tez się uda 💋

reklama
Do góry