reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak ja brałam. Nie stresuj się. Mnie wczoraj strasznie bolał brzuch, kłuł jajnik i ciągnęło w brzuchu i pachwinie. Dopóki nie wzięłam tego proga to też mnie bolał. Ale to mógł być znieg okoliczności, bo wczoraj wieczorem też mi przeszło.
Dzieki 😘 moze faktycznie to od proga bylo? Dzis wzialam 30 min pozniej bo nie zauważyłam, ze juz ta godzina... teraz juz nie boli.

Sherlook pisałam z Tobą wcześniej , proszę powiedz mi co się u ciebie zmieniło ?
Mamy ten sam problem anty TPO :-)
Czy zaszłaś w ciąże ?
Pozdrawiam cieplutko [emoji8][emoji8][emoji8]
Tak[emoji846][emoji846] Dziś byłam na 1 usg i widziałam serduszko. W końcu zaczynam wierzyć w tą ciążę, ale do 12 tyg będę ciągle w strachu[emoji33] Udał się 1 transfer 2AB. Dużo leków brałam i biorę do tej pory. Na to anty TPO biorę selen plus wit. dla kobiet podobno wspomagają tarczycę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomogło.

Dzieki [emoji8] moze faktycznie to od proga bylo? Dzis wzialam 30 min pozniej bo nie zauważyłam, ze juz ta godzina... teraz juz nie boli.
Ja miałam w badaniu proga prawie 40 i praktycznie bez leków, więc też nie był mały. Teraz mnie tylko kłuje wszędzie co jakiś czas, ale o dziwo bardzo się cieszę, bo to znaczy, że mały sobie robi domek.

Tak[emoji846][emoji846] Dziś byłam na 1 usg i widziałam serduszko. W końcu zaczynam wierzyć w tą ciążę, ale do 12 tyg będę ciągle w strachu[emoji33] Udał się 1 transfer 2AB. Dużo leków brałam i biorę do tej pory. Na to anty TPO biorę selen plus wit. dla kobiet podobno wspomagają tarczycę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomogło.
Boże strasznie się cieszę gratuluje ❤️
Jesteś moja nadzieja , teraz wierze ze pomimo wysokiego TPO mi tez się uda 💋

reklama
Do góry