Kasia19881988
Fanka BB :)
Dziewczyny przed rozpoczęciem in vitro brać antykoncepcję czy lepiej nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki moze faktycznie to od proga bylo? Dzis wzialam 30 min pozniej bo nie zauważyłam, ze juz ta godzina... teraz juz nie boli.Tak ja brałam. Nie stresuj się. Mnie wczoraj strasznie bolał brzuch, kłuł jajnik i ciągnęło w brzuchu i pachwinie. Dopóki nie wzięłam tego proga to też mnie bolał. Ale to mógł być znieg okoliczności, bo wczoraj wieczorem też mi przeszło.
Sherlook pisałam z Tobą wcześniej , proszę powiedz mi co się u ciebie zmieniło ?Czyli tam się płaci?? Ale ekstra
Według mnie do zbiciaCześć dziewczyny co myślicie o tych wynikach tarczycy ?
Powiem szczerze ze czytałam ze tsh osób starających się o dziecko powinno być 1,5
Ja miałam 3 razy krótki protokół i za każdym razem brałam ... Dwa razy efekt był w miarę dobry ... Trochę zarodków powstało , teraz jestem w trakcie 3 stymulacji i zobaczymy co z tego będzie tym razemDziewczyny przed rozpoczęciem in vitro brać antykoncepcję czy lepiej nie ?
Tak[emoji846][emoji846] Dziś byłam na 1 usg i widziałam serduszko. W końcu zaczynam wierzyć w tą ciążę, ale do 12 tyg będę ciągle w strachu[emoji33] Udał się 1 transfer 2AB. Dużo leków brałam i biorę do tej pory. Na to anty TPO biorę selen plus wit. dla kobiet podobno wspomagają tarczycę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomogło.Sherlook pisałam z Tobą wcześniej , proszę powiedz mi co się u ciebie zmieniło ?
Mamy ten sam problem anty TPO :-)
Czy zaszłaś w ciąże ?
Pozdrawiam cieplutko [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja miałam w badaniu proga prawie 40 i praktycznie bez leków, więc też nie był mały. Teraz mnie tylko kłuje wszędzie co jakiś czas, ale o dziwo bardzo się cieszę, bo to znaczy, że mały sobie robi domek.Dzieki [emoji8] moze faktycznie to od proga bylo? Dzis wzialam 30 min pozniej bo nie zauważyłam, ze juz ta godzina... teraz juz nie boli.
Boże strasznie się cieszę gratulujeTak[emoji846][emoji846] Dziś byłam na 1 usg i widziałam serduszko. W końcu zaczynam wierzyć w tą ciążę, ale do 12 tyg będę ciągle w strachu[emoji33] Udał się 1 transfer 2AB. Dużo leków brałam i biorę do tej pory. Na to anty TPO biorę selen plus wit. dla kobiet podobno wspomagają tarczycę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomogło.
Co to znaczy krótki protokół ?Ja miałam 3 razy krótki protokół i za każdym razem brałam ... Dwa razy efekt był w miarę dobry ... Trochę zarodków powstało , teraz jestem w trakcie 3 stymulacji i zobaczymy co z tego będzie tym razem
Według mnie do zbicia
Teraz biorę Thyroxin 50Według mnie do zbicia