reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam!!! Ale stało się coś cudownego po tym prolurexie przeszły [emoji846][emoji846] Może na serio się nie wchłaniała luteina dopochwowa.
To u mnie to nie to :/ Proga mam 50 bo wczoraj sprawdzalam. Dzis jakos od godz takie dosc silne bole mam. Jak leze to przechodzi. Jak pochodze to znow sie pojawiają :/ mozna nospe?

reklama
To u mnie to nie to :/ Proga mam 50 bo wczoraj sprawdzalam. Dzis jakos od godz takie dosc silne bole mam. Jak leze to przechodzi. Jak pochodze to znow sie pojawiają :/ mozna nospe?
Tak ja brałam. Nie stresuj się. Mnie wczoraj strasznie bolał brzuch, kłuł jajnik i ciągnęło w brzuchu i pachwinie. Dopóki nie wzięłam tego proga to też mnie bolał. Ale to mógł być znieg okoliczności, bo wczoraj wieczorem też mi przeszło.

Dziewczyny z Lublina na Orkana w Luxmed na 2 piętrze jest punk pobrań dla kobiet w ciąży.nie ma kolejek jest duża sala z wygodnymi poduszkami jak np robicie krzywa cukrowa..Tam tylko kobiety w ciąży. Polecam

Dziewczyny z Lublina na Orkana w Luxmed na 2 piętrze jest punk pobrań dla kobiet w ciąży.nie ma kolejek jest duża sala z wygodnymi poduszkami jak np robicie krzywa cukrowa..Tam tylko kobiety w ciąży. Polecam
Wystarczy powiedzieć, że się jest w ciąży?? Ja w poniedziałek idę i mam mnóstwo badań.

Masz juz termin na cc? Zazdroszcze ci tego czasu...moim blizniakom wiosna tak odbija ze wlasnie do babci wylecialy mi mi glowa peka🤣🤣🤣
Dokładnie nie wiem, albo 5 albo 12 kwietnia. Takie są najświeższe ustalenia ale to zależy od USG, w czwartek mam wizytę i mam nadzieję że w końcu ustalimy ostateczny termin 🙂

reklama
Cześć dziewczyny co myślicie o tych wynikach tarczycy ?
Powiem szczerze ze czytałam ze tsh osób starających się o dziecko powinno być 1,5

Załączniki

• A7BE5277-2144-4B2E-90D4-E14AC2D3046F.jpeg
    A7BE5277-2144-4B2E-90D4-E14AC2D3046F.jpeg
    286,3 KB · Wyświetleń: 55
Do góry