reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Moj mi pokazywal jak serduszko pika to jeszcze takie nierealneA wam też ginekolog pokazywał jak kropek się rusza?? Mój mi kazał nie oddychać i na serio mały jakby się przesuwał[emoji3059][emoji7] niesamowity widok.
Sherlook
No u mnie też była taka ciągła linia i co jakiś czas pokazywał się punkcik na niej i mówił, że to jest serduszko.Moj mi pokazywal jak serduszko pika to jeszcze takie nierealne [emoji85]
A od kiedy można je usłyszeć?
FantastycznieNo u mnie też była taka ciągła linia i co jakiś czas pokazywał się punkcik na niej i mówił, że to jest serduszko.
Orchidea33
W sumie to nie wiem.. w pon mi tylko pokazywali. W srode mam 8+5 to zapytamNo u mnie też była taka ciągła linia i co jakiś czas pokazywał się punkcik na niej i mówił, że to jest serduszko.
Orchidea33
Dziewczyny jak mnie dzis boli brzuch. Takie klucie i rozciaganie. Dzis 8t. Mialyscie jeszcze takie bole??
miętowa25
mi w 11+0 włączył dr serduszko i można było uslyszec❤No u mnie też była taka ciągła linia i co jakiś czas pokazywał się punkcik na niej i mówił, że to jest serduszko.
miętowa25
kłucie i rozciąganie to normalne. Dzidzius robi sobie miejsceDziewczyny jak mnie dzis boli brzuch. Takie klucie i rozciaganie. Dzis 8t. Mialyscie jeszcze takie bole??
Orchidea33
To dzis niezle sie rozciąga bo mocno boli.. jeszcze tak bardzo mnie nie bolal brzuch.kłucie i rozciąganie to normalne. Dzidzius robi sobie miejsce
reklama
Sherlook
Ja mam!!! Ale stało się coś cudownego po tym prolutexie przeszły [emoji846][emoji846] Może na serio się nie wchłaniała luteina dopochwowa.Dziewczyny jak mnie dzis boli brzuch. Takie klucie i rozciaganie. Dzis 8t. Mialyscie jeszcze takie bole??
Ostatnia edycja:
Podziel się: