reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak sobie pomyśle, że przed transferem starałam się zdrowo odżywiać-warzywa, owoce, tylko żywność nieprzetworzona, dużo białka, zero slodyczy... A teraz na śniadanie trzy migdały, woda z imbirem, na obiad ziemniaki z masłem, na kolacje bułka ze smalcem i ogórkiem kiszonym. Dieta dramat.

Jak sobie pomyśle, że przed transferem starałam się zdrowo odżywiać-warzywa, owoce, tylko żywność nieprzetworzona, dużo białka, zero slodyczy... A teraz na śniadanie trzy migdały, woda z imbirem, na obiad ziemniaki z masłem, na kolacje bułka ze smalcem i ogórkiem kiszonym. Dieta dramat.
mniam smalec i ogórek hahhahah

Powiem Wam, ze przezylam dzis szok. Schudlam 2 kg, troche piersi sa pełniejsze ale wydawalo mi sie, ze nic wiecej sie nie zmienilo. I jak szłam do lekarza to ubralam tunike z paskiem pod piersiami, nad brzuchem. I jakie bylo moje zdziwienie, ze musialam zmienic dziurke na którą go zapinam 😱 jednak caly dzien w leginsach to pozniej nie czuc zmian w organizmie 😂

Powiem Wam, ze przezylam dzis szok. Schudlam 2 kg, troche piersi sa pełniejsze ale wydawalo mi sie, ze nic wiecej sie nie zmienilo. I jak szłam do lekarza to ubralam tunike z paskiem pod piersiami, nad brzuchem. I jakie bylo moje zdziwienie, ze musialam zmienic dziurke na którą go zapinam 😱 jednak caly dzien w leginsach to pozniej nie czuc zmian w organizmie 😂
hahaha ja tez schudlam, a brzuch rosnie. Zazwyczaj jest na wieczor haha taka ciaza wieczorna. Ale do jeansow juz paska nie potrzebuje🤣 mi dresy odciski na brzuchu robią a rano jestem płaska az kosci biodrowe widac.....

reklama
Kochana nie stresuj się , jest kilka powodów dlaczego u nas nie będzie wojny . Po pierwsze jesteśmy w NATO , prawie cały świat stoi za nami więc on nawet nie myśli o tym żeby zaatakować Polskę ... A po co było to bombardowanie blisko naszej granicy , po to żebyśmy się bali i nie przyjmowali uchodźców ( jemu o to chodzi żeby ich powybijać i aby cała Ukraina była pod jego władza ... Ale coś mu to nie idzie ) , ale ja jestem pewna że nas nie zaatakuje. Po drugie stracił dużo wojska bo Ukraina dzielnie walczy ( tego się nie spodziewał ) i duzooo czasu minie żeby je odbudować , kto wie może tego on nie dożyje ( ponoć ma nowotwór ) . Jak dla mnie możesz spac spokojnie ... Attak na Ukrainę był długo planowany ... Więc tego że tam wojna wybuchnie można było się spodziewać ...
zapominasz o broni atomowej i biologicznej. Nie chodzi o to, ze wejdzie wojskami to Pl, bo to sie nie stanie. Natomist nikt nie ma gwarancji, ze mu nie odwali i bombki nie rzuci… Jego retoryka jest prosta - jesli swiat ma istniec bez poteznej rosji to lepiej zeby takiego swiata nie bylo. To niwprzewidywalny szaleniec. Nie chodzi o sianie paniki, ale trzeba miec swiadomosc tego, ze bezpiwcznie nie jest nigdzie…

Do góry