Ja [emoji2961] od 7tc do 20 [emoji2358] po porodzie miałam -8 kg w porównaniu do wagi sprzed ciąży. Ale koniec tego dobrego przez późne żarcie i zamiłowanie do słodkiego zostało tylko -5 pomimo karmienia piersią [emoji2358]Kochana na pocieszenie ci napisze , ze u mnie wymioty były całe 9 miesięcy wszędzie wymiotowałam nie było miejsca gdzie bym nie wymiotowała [emoji24][emoji24]Nawet na porodówce ale plus był taki ,ze przytyłam tylko 3,4 kg a mała się urodziła 3800 jak wyszłam z szpitala to jak bym nigdy w ciąży nie była
reklama
Noo mi już też ciężko. Męża zaczynam oblapiac a on się broni biedny we wtorek zapytam o zielone światłoBoże co ja bym oddała za dobry sex[emoji1787][emoji28][emoji1787] Która pytała kiedy można??[emoji4]
Ja pytałam.Boże co ja bym oddała za dobry sex[emoji1787][emoji28][emoji1787] Która pytała kiedy można??[emoji4]
Można ale bez szaleństw.
No dobra, nie dotrwałam do wtorkuNoo mi już też ciężko. Męża zaczynam oblapiac a on się broni biedny we wtorek zapytam o zielone światło
Sherlook
Fanka BB :)
Nie pisz mi takich rzeczy, ja tu cierpię, a wyobraźnia działaNo dobra, nie dotrwałam do wtorku
Sherlook
A nie bałaś się? Boże jakie dylematyNo dobra, nie dotrwałam do wtorku
Orchidea33
Matko ja to w ogole nie mam ochoty moze wyparlam bo wiedziałam, ze na razie nie moge dopytam jak bede u lekarza bo nawet nie wiem czy juz mi wolno .A nie bałaś się? Boże jakie dylematy
reklama
Sherlook
Ja takiej ochoty to dawno nie miałam. Wydaje mi się, że to hormony ciążowe. Kiedyś słyszałam, że w ciąży może być większa chęć na sex.Matko ja to w ogole nie mam ochoty moze wyparlam bo wiedziałam, ze na razie nie moge dopytam jak bede u lekarza bo nawet nie wiem czy juz mi wolno .
Podziel się: