reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pije coś ale nie za wiele , ja wiem że nie jedna by chciała być na moim miejscu i mieć mdłości ale one naprawdę mnie wykańczają. Od 3 tygodni siedzę w domu dzień w dzień nigdzie nie wychodzę nie spotykam się z ludźmi bo jestem nie do życia a najgorsze jest to że jak mnie tak strasznie targa 🤮🤮 to odrwzu sikam po nogach ,,nie mogę powstrzac sikania od tego wymiotowania i takiego szarpania ..więc jestem uziemiona w domu gdzie przy kibelku stoi miska i ...tak to u mnie wygląda ,, mam nadzieję że nie długo prdejdzie
Strasznie Cie meczy.. ciekawe ile jeszcze to bedzie trwac. Oby w końcu przeszlo i zebys mogla cieszyc sie ciaza a nie tylko cierpieć 😔

reklama
Ja się dziś pilnuje i jem często małe posiłki. Dzień zaczęłam w łóżku zując te gumę na mdłości i na serio jest lepiej. Jakis mały spacer, drzemka po obiedzie, życie emeryta :D
Czuje się dobrze, co jakiś czas coś tam czuje w brzuchu, a cycki dziś też mają urlop od bolesności :)

Ja się dziś pilnuje i jem często małe posiłki. Dzień zaczęłam w łóżku zując te gumę na mdłości i na serio jest lepiej. Jakis mały spacer, drzemka po obiedzie, życie emeryta :D
Czuje się dobrze, co jakiś czas coś tam czuje w brzuchu, a cycki dziś też mają urlop od bolesności :)
Zycie emeryta to jest to 😁 mi sie juz ziewa 😂

Ja też dziś jak emerytka[emoji846][emoji846] Nawet z domu nie wychodziłam.

Jutro będzie dobrze ✊ wrocilas do starych dawek, wiec na pewno nic sie nie stalo!
pojutrze🙂 do starych dawek to nie, bo mialam dlugo 3x2 lutinus, 3x4 podjezykowo i prolutex. Teraz mam polow 3x1, 3x2 i bez prolutexu.
Ale umowilam sie z Małym, ze ja sie nie martwię przez weekend a On w poniedziałek mi macha na usg i pokazuje okejkę🤦‍♀️🤣

A ja od rana 🤮🤮🤮🤮 już m dość 😔😔
Kochana na pocieszenie ci napisze , ze u mnie wymioty były całe 9 miesięcy wszędzie wymiotowałam nie było miejsca gdzie bym nie wymiotowała 😭😭Nawet na porodówce ale plus był taki ,ze przytyłam tylko 3,4 kg a mała się urodziła 3800 jak wyszłam z szpitala to jak bym nigdy w ciąży nie była

Kochana na pocieszenie ci napisze , ze u mnie wymioty były całe 9 miesięcy wszędzie wymiotowałam nie było miejsca gdzie bym nie wymiotowała 😭😭Nawet na porodówce ale plus był taki ,ze przytyłam tylko 3,4 kg a mała się urodziła 3800 jak wyszłam z szpitala to jak bym nigdy w ciąży nie była
No może to i plus ale psychicznie ble.. ale jakoś muszę sobie poradzić , czasami gordej sobie nie radzę psychicznie niż fizycznie bo jestem taka wykończona że leżę i ryczę i ciągle 🤮🤮🤮🤮. Dało by odpocząć na tydzień żebym odetchnęła chociaż na chwilę ..wiadomo że wszystko się zniesie ale ..szczęśliwe te co nie mają mdłości od rana do nocy ..ps. a po tych czopkach prdefiwymioynych to boli mnie dziwnie brzuch

reklama
No może to i plus ale psychicznie ble.. ale jakoś muszę sobie poradzić , czasami gordej sobie nie radzę psychicznie niż fizycznie bo jestem taka wykończona że leżę i ryczę i ciągle 🤮🤮🤮🤮. Dało by odpocząć na tydzień żebym odetchnęła chociaż na chwilę ..wiadomo że wszystko się zniesie ale ..szczęśliwe te co nie mają mdłości od rana do nocy ..ps. a po tych czopkach prdefiwymioynych to boli mnie dziwnie brzuch
Ojjj rozumiem kochana to jest bardzo męczące ojjj bardzo pamietam jak dziś poszłam do apteki nie zdarzyłam recepty zrealizować a już pod apteka wymiotowałam 🤮potem przy samochodzie no wszędzie .Współczuje Ci kochana wiem co przezywasz ja to jeszcze do tego miałam ogromna zgagę

Do góry