reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to jest cos ;) a moze jestes ta szczęściara, ktora przechodzi ciaze bezobjawowo? :)
ja od początku ciazy nie ma objawów... moze ok 4tc bolaly piersi jak dwa kamienie z siniakami... ale przeszło mimo ze proga mialam ok 50 wtedy. Wiec da sie nie miec objawów a jest ok.🙂 W pon ide na usg bo od schodzenia z lekow spadl prog do 18.77... 😔

A ja od rana 🤮🤮🤮🤮 już m dość 😔😔
Pije coś ale nie za wiele , ja wiem że nie jedna by chciała być na moim miejscu i mieć mdłości ale one naprawdę mnie wykańczają. Od 3 tygodni siedzę w domu dzień w dzień nigdzie nie wychodzę nie spotykam się z ludźmi bo jestem nie do życia a najgorsze jest to że jak mnie tak strasznie targa 🤮🤮 to odrwzu sikam po nogach ,,nie mogę powstrzac sikania od tego wymiotowania i takiego szarpania ..więc jestem uziemiona w domu gdzie przy kibelku stoi miska i ...tak to u mnie wygląda ,, mam nadzieję że nie długo prdejdzie

reklama
ja od początku ciazy nie ma objawów... moze ok 4tc bolaly piersi jak dwa kamienie z siniakami... ale przeszło mimo ze proga mialam ok 50 wtedy. Wiec da sie nie miec objawów a jest ok.🙂 W pon ide na usg bo od schodzenia z lekow spadl prog do 18.77... 😔
Jutro będzie dobrze ✊ wrocilas do starych dawek, wiec na pewno nic sie nie stalo!

Do góry