reklama
A przy okresie tez Cię plecy bolą ?Kochane, plecy mi nie odpuszczają..bolą od pośladków do nerek.. myślicie, że powinnam na IP jechać? ☹☹
Bardzo rzadko sie zdarzało, że przy okresie bolały plecy. Ten moj ból to taki dziwny jest, bo promieniuje mi do kolana i kostki.. boję się czy to nie rwa kulszowa. Ja przetrwam wszystko, tylko boję się o dzieckoA przy okresie tez Cię plecy bolą ?
Mi zawsze ból z macicy promieniuje do nóg.Bardzo rzadko sie zdarzało, że przy okresie bolały plecy. Ten moj ból to taki dziwny jest, bo promieniuje mi do kolana i kostki.. boję się czy to nie rwa kulszowa. Ja przetrwam wszystko, tylko boję się o dziecko
Może to z powodu takiego, ze macica się rozciaga
Może masz Ty rację kochana moze przetrwam do poniedziałku, a jak nie przejdzie to pójdę do swojego lekarza.. już sama nie wiem co myśleć..Mi zawsze ból z macicy promieniuje do nóg.
Może to z powodu takiego, ze macica się rozciaga
Orchidea33
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Jak Wam mija sobota? Ja dziś na zmiane leze i cos robie. Co cos ogarne to jestem tak zmęczona, ze musze sie na chwile polozyc nawet dzis mnie nie mdli, moze dlatego, ze staram sie jesc w niewielkich odstepach czasowych.
Ja siedzę na zajęciach z tematu profilaktyki wypalenia zawodowegoHej dziewczynki. Jak Wam mija sobota? Ja dziś na zmiane leze i cos robie. Co cos ogarne to jestem tak zmęczona, ze musze sie na chwile polozyc nawet dzis mnie nie mdli, moze dlatego, ze staram sie jesc w niewielkich odstepach czasowych.
Orchidea33
Fanka BB :)
Ooo, to pozniej nam opowiesz jak sie nie wypalicJa siedzę na zajęciach z tematu profilaktyki wypalenia zawodowego
reklama
Podziel się: