Ja też niby mało sole, prawie wcale. ale dzisiaj szukałam w sklepie zdrowej przekąski. I zadowolona znalazłam warzywne chipsy. A w nich też jest sól.. I nie wiem, czy mogę takie czy nie bardzoJa ogolnie malo sole od lat, wiec teraz nie unikam dodatkowo
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Ja solę normalnie. Ale ja unikam tylko surowych ryb. A tak jem wszystko jak zawsze.Dziewczyny, mocno unikacie soli?
Ja sole też normalnie, ale zauważyłam że jak coś jest bardziej słone czy tluste to od razu mdłości... Więc będę unikać jednak takich rzeczyJa solę normalnie. Ale ja unikam tylko surowych ryb. A tak jem wszystko jak zawsze.
A reszta to takie oczywistości czyli surowe ryby, mięso, kiełbasy z surowego mięsa
Orchidea33
Dzis doczytalam ze salami jest z surowego. Czlowiek sie ciagle uczyJa sole też normalnie, ale zauważyłam że jak coś jest bardziej słone czy tluste to od razu mdłości... Więc będę unikać jednak takich rzeczy
A reszta to takie oczywistości czyli surowe ryby, mięso, kiełbasy z surowego mięsa
Orchidea33
Mysle, ze chyba tej soli nie jest tak duzo, zeby byly zabronione.. jak nie zjesz kilograma na raz to chyba okJa też niby mało sole, prawie wcale. ale dzisiaj szukałam w sklepie zdrowej przekąski. I zadowolona znalazłam warzywne chipsy. A w nich też jest sól.. I nie wiem, czy mogę takie czy nie bardzo
Ja znowu byłam w McdonaldsJa też niby mało sole, prawie wcale. ale dzisiaj szukałam w sklepie zdrowej przekąski. I zadowolona znalazłam warzywne chipsy. A w nich też jest sól.. I nie wiem, czy mogę takie czy nie bardzo
JestemMama!
Kochana gratuluje z całego serca drugiej księżniczki cudowna jest , Natalka pewnie będzie zakochana w małej ... Mama żywa lalke jej przyniesie Oj tatuś będzie biedny jak młode podrosną dużo zdrówka dla was dziewczynyDziewczyny możecie mnie albo nie pamiętać albo nie znać, ale swojego czasu prowadziłam tu kalendarz po kilku procedurach i transferach udało mi się zajść w ciążę urodzić moja miłość Natalke, 20.03 minie rok. Przyczyną mojej niepłodności były całkowicie obydwa niedrozne jajowody. Tak mam wpisane w karcie NIEDROZNE OBUSTRONNIE JAJOWODY, WIELOKROTNIE DIAGNOZOWANE. dzisiaj chciałam wamnprzeddtawic swoją drugą miłość BASIE Nasz cud z którą zaszłam w naturalną ciążę przy niedroznych jajowodach 3 miesiące po porodzie hehehe. Basia również urodzona przez cc w Matce Polce w łodzi. Kochane zawsze trzeba mieć wiarę i walczyć oddaje z przyjemnością swój brzuszek
Pewnie teraz jeszcze częściej odwiedzasz niż przed. Hahaha zachcianki ciążoweJa znowu byłam w Mcdonalds
Olaaa możesz. Nie wymyślajJa też niby mało sole, prawie wcale. ale dzisiaj szukałam w sklepie zdrowej przekąski. I zadowolona znalazłam warzywne chipsy. A w nich też jest sól.. I nie wiem, czy mogę takie czy nie bardzo
reklama
Sherlook
A bo ja nie mam mdłości [emoji846] jak się zaczną (mam nadzieję, że nie) to może przestanę solić [emoji846]Ja sole też normalnie, ale zauważyłam że jak coś jest bardziej słone czy tluste to od razu mdłości... Więc będę unikać jednak takich rzeczy
Podziel się: