Porozmawiam z moja położna. Rodziłam tak dawno, ze może są już inne wytyczne.obecnie nie ma diety matki karmiącej... i nic nie jest zabronione oprócz alkoholu...? Ja jem truskawki i karmię piersią...
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Dobrze, ze w ogole odpisal jak taki wylewny..Mój wylewny lekarz odpisał ze jest ok.
Orchidea33
Dziewczyny pytanie. Ja wiem, ze mam noge w ortezie i spedzam wiekszosc czasu przez to na siedzaco. Ale po poludniu stwierdzilam, ze cos posprzatam trochę w kuchni na blatach. Takie wiecie, oproznianie zmywarki, mycie jakiś talerzy. I powiem Wam, ze tak STRASZNIE sie zmeczylam, ze az mi sie w glowie zakrecilo.. serce bilo mi jak szalone. Oczywiscie mdli mnie calymi dniami, troche boli brzuch. Ale czy to normalne? Tez sie tak meczycie? Wieczorem to juz tylko moglabym lezec...
JestemMama!
Aaaaaa melduje że pierwszy zastrzyk za mną i wiecie co ... Zapomniałam jakie to bolesne jest trzy razy igłę zmieniałam bo się w zrosty wbijalam , aż się boje co to będzie jak dojdzie mi kolejny zastrzyk ... Chyba zacznę sobie w czoło wbijać w udo sama nie dam rady ... Za bardzo się boje , a mężowi nie dam widziałam kiedyś ta radość w jego oczach jak miał mi pierwszy zastrzyk w życiu zrobić ... Tzn. to może nie była radość ... Te oczy mówiły więcej niż tysiąc słów ... Po 15 minutach jak siedziałam na wannie i zastanawiałam się czy go zrobić on przyszedł i powiedział , kochanie daj ja Ci zrobię ten zastrzyk ... Nie minęły 3 sekundy jak sama po tym zrobiłam nie powiem bo jest opiekuńczy ... Po dzisiejszym zastrzyku jak zaczęło piec bo lek się rozprowadzał to kazał mi leżeć , wszystko zrobił za mnie i nawet z psem sam wyszedł ( chodź zawsze wieczorkiem robimy sobie spacer z psiakiem po osiedlu ... Dziś poszedł sam )
Ja jestem dopiero 10dpt i już się mega mecze. Najgorsze jest wchodzenie po schodach na 4 piętroDziewczyny pytanie. Ja wiem, ze mam noge w ortezie i spedzam wiekszosc czasu przez to na siedzaco. Ale po poludniu stwierdzilam, ze cos posprzatam trochę w kuchni na blatach. Takie wiecie, oproznianie zmywarki, mycie jakiś talerzy. I powiem Wam, ze tak STRASZNIE sie zmeczylam, ze az mi sie w glowie zakrecilo.. serce bilo mi jak szalone. Oczywiscie mdli mnie calymi dniami, troche boli brzuch. Ale czy to normalne? Tez sie tak meczycie? Wieczorem to juz tylko moglabym lezec...
Jak się wchodzi z pełnym pęcherzem to tak jestJa jestem dopiero 10dpt i już się mega mecze. Najgorsze jest wchodzenie po schodach na 4 piętro
Hahah piję tyle, że mam pęcherz pełny non stopJak się wchodzi z pełnym pęcherzem to tak jest
Orchidea33
No ja w zyciu sie nie zmeczylam oproznianiem zmywarkiJa jestem dopiero 10dpt i już się mega mecze. Najgorsze jest wchodzenie po schodach na 4 piętro
Orchidea33
Ja tez robie siku i musze pić bo czuje sie jakbym caly dzien bez wody bylaHahah piję tyle, że mam pęcherz pełny non stop
reklama
Hahhaha dzisiaj pisałam właśnie dziewczynom, że zmęczyło mnie ładowanie do zmywarki i karmienie rybek. Musiałam się położyć.No ja w zyciu sie nie zmeczylam oproznianiem zmywarki
Podziel się: