reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ale schodzilam tak jak powiedzial pd 26.02 do 8.03.... i glupia bylam ze uwierzyłam 😔 ale nie mialam wyboru jak z dnia na dzien mi dr zniknela z kliniki...😔😔 oby nic Synusiowi nie zaszkodziło 🙏🙏🙏
Nie glupia tylko on jest lekarzem i po to im placimy, zeby nam pomagali a nie szkodzili... najgorsze wlasnie jest to, ze my odwalamy za nich czesc roboty :/ bo sprawdzamy na wlasna reke wiele rzeczy... nie zaszkodziłas mu na pewno 😘 to byl krotki czas, wiec od razu nie spadlo na 18 tylko juz w ostatnim dniu. A powinno byc powyzej 20, wiec ta roznica nie jest tak duza. Na pewno synek dal rade 😘 silny chłopak z niego jest 🤗

reklama
Nie glupia tylko on jest lekarzem i po to im placimy, zeby nam pomagali a nie szkodzili... najgorsze wlasnie jest to, ze my odwalamy za nich czesc roboty :/ bo sprawdzamy na wlasna reke wiele rzeczy... nie zaszkodziłas mu na pewno 😘 to byl krotki czas, wiec od razu nie spadlo na 18 tylko juz w ostatnim dniu. A powinno byc powyzej 20, wiec ta roznica nie jest tak duza. Na pewno synek dal rade 😘 silny chłopak z niego jest 🤗
2.03 mialam jeszcze 50 proga. To moze faktycznie tylko ten jeden dzien tak spadł i nic nie bedzie...
Zeby dr nasza nie odchodzila to byloby powoli a tak... dziękuję Ci za wsparcie 🥰🥰❤❤ Kochana jesteś!

Kochane, zaczęłam trochę pokasływać, ale jakby to mi nie przeszkadza. Problem pojawia się, gdy przy kaszlu zaczyna mnie boleć w plecach, tak mniej więcej pod łopatkami... jak sobie pomóc? Co to może być? Poradźcie coś ❤ raz że żołądek mnie męczy to jeszcze teraz te plecy.. pomocy🙏

Jestem po 3 transferze. Obecnie sam początek ciąży, 4t6d. Dwa pierwsze transfery mimo, że z pięknymi zdrowym zarodkami skończyły się ciazami biochemicznym.
Ojej bardzo mi przykro. Ale najważniejsze ze w końcu się udało 😀
Mam nadzieje ze i do mnie uśmiechnie się szczęście ❤️

reklama
Do góry