Nie. Teraz mnie żołądek boli, ciągle mi sie odbija i bolą mnie plecy pod łopatkamiWyniotujesz nadal
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
to progesteron, on sprawia ze jestes senna i zmeczona.Dziewczyny pytanie. Ja wiem, ze mam noge w ortezie i spedzam wiekszosc czasu przez to na siedzaco. Ale po poludniu stwierdzilam, ze cos posprzatam trochę w kuchni na blatach. Takie wiecie, oproznianie zmywarki, mycie jakiś talerzy. I powiem Wam, ze tak STRASZNIE sie zmeczylam, ze az mi sie w glowie zakrecilo.. serce bilo mi jak szalone. Oczywiscie mdli mnie calymi dniami, troche boli brzuch. Ale czy to normalne? Tez sie tak meczycie? Wieczorem to juz tylko moglabym lezec...
oni sobie myślą jprdl ta już wstała i wymyślaTy jesteś już bardziej zaawansowana.
Ja czuje się normalnie, lekarz kazał przystopować z „życiem”, więcej odpoczywać a ja mam tyle energii. Narazie tylko odwołałam treningi.
I mój mąż zszokowany ze ja już od 5 spać nie mogę i pyta czy to już tak zawsze będzie ?
A ja już maile do pracowników porozsyłała zdążyłam, bo jak tak nie śpię i myśle … oni mnie poomordują za moje pomysły
Orchidea33
To moze to normalne. Ja do tej pory bylam taka "Zosia samosia" i ciezko mi sie przestawić, ze teraz tchu zlapac nie moge rozladowujac zmywarke..Ja sprzątam na raty, brakuje mi sił i tchu i podobnie jak Tobie robi mi się słabo, chyba to normalne
Budze sie juz kolo 5 ale dla mnie za wczesnie, wiec tak poleguje. Zasypia mi sie po 6 to nie moge sie dobudzic przed 8 :/. Pozniej w pracy nemo, jestem taka powolna. Po pracy cos bym porobila, no to musze na raty bo mecze sie niesamowicie. A od 19 to już moglabym lezec w lozku bo spac sie chce. Trzyma mnie tylko lutinus bo musze go o 23 zaaplikowac.
No i oczywiście mdlosci - caaaly dzien. Jak jestem głodna to większe. I nadal mnie kluje co jakis czas w brzuchu albo boli jak na okres :/
Orchidea33
To moze poszedl do gory bo nie mialam az tak. W sumie moze zbadam w weekend. Lekarka twierdzi, ze teraz juz nie musze az do zmiany lekow ale moze lepiej sprawdzic. Bo to tak zmienilo mi sie na początku tyg. Wczesniej jakos funkcjonowalamto progesteron, on sprawia ze jestes senna i zmeczona.
jaki okres??? Okres to dopiero za parę miesięcy ja jak byłam w pierwszym trymestrze to cały czas mnie kłuło z czasem przeszłoTo moze to normalne. Ja do tej pory bylam taka "Zosia samosia" i ciezko mi sie przestawić, ze teraz tchu zlapac nie moge rozladowujac zmywarke..
Budze sie juz kolo 5 ale dla mnie za wczesnie, wiec tak poleguje. Zasypia mi sie po 6 to nie moge sie dobudzic przed 8 :/. Pozniej w pracy nemo, jestem taka powolna. Po pracy cos bym porobila, no to musze na raty bo mecze sie niesamowicie. A od 19 to już moglabym lezec w lozku bo spac sie chce. Trzyma mnie tylko lutinus bo musze go o 23 zaaplikowac.
No i oczywiście mdlosci - caaaly dzien. Jak jestem głodna to większe. I nadal mnie kluje co jakis czas w brzuchu albo boli jak na okres :/
nieagatka
a jaki to etap? Ok 6tc u mnie wlasnie byla taka totalna niemoc i z miesiac to trwalo. Wg mnie badanie proga juz nie ma sensu.To moze poszedl do gory bo nie mialam az tak. W sumie moze zbadam w weekend. Lekarka twierdzi, ze teraz juz nie musze az do zmiany lekow ale moze lepiej sprawdzic. Bo to tak zmienilo mi sie na początku tyg. Wczesniej jakos funkcjonowalam
Orchidea33
No oby obyjaki okres??? Okres to dopiero za parę miesięcy ja jak byłam w pierwszym trymestrze to cały czas mnie kłuło z czasem przeszło
Orchidea33
Dzis 7tc. Czyli bardzo podobnie bo ja taka niemoc mam kilka ostatnich dni. A myslisz, ze te zawroty glowy i walenie serca to tez od tego?a jaki to etap? Ok 6tc u mnie wlasnie byla taka totalna niemoc i z miesiac to trwalo. Wg mnie badanie proga juz nie ma sensu.
To proga juz nie badac?
reklama
napewno wspomnisz moje słowaNo oby oby
Podziel się: