reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój wylewny lekarz odpisał ze jest ok.
Ja jak mojemu napisałam te wszystkie przyrosty. To od razu, że są za niskie i inne moje lamenty. A on tylko jedno słowo wyniki super[emoji1787] A w mojej głowie jak super! Czy on widzi to co ja. Potem mi koleżanka powiedziała, że między blastką 5AA,a 2AA może być nawet ponad dzień różnicy i mi trochę przeszło. Do następnej bety[emoji23]
Wczoraj jak wróciłam z pracy tak mnie bolał brzuch jak na okres, że już zaczynałam się żegnać z maleństwem. Ale przeszło i dziś mnie tylko ciągnie w pachwinach. Ale z drugiej strony jak rano wstaję i nie boli też się martwię [emoji854]

Aaaaaa melduje że pierwszy zastrzyk za mną [emoji123][emoji123] i wiecie co ... Zapomniałam jakie to bolesne jest [emoji17] trzy razy igłę zmieniałam bo się w zrosty wbijalam , aż się boje co to będzie jak dojdzie mi kolejny zastrzyk ... Chyba zacznę sobie w czoło wbijać [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] w udo sama nie dam rady ... Za bardzo się boje , a mężowi nie dam [emoji85] widziałam kiedyś ta radość w jego oczach jak miał mi pierwszy zastrzyk w życiu zrobić ... Tzn. to może nie była radość ... Te oczy mówiły więcej niż tysiąc słów ... [emoji85] Po 15 minutach jak siedziałam na wannie i zastanawiałam się czy go zrobić on przyszedł i powiedział , kochanie daj ja Ci zrobię ten zastrzyk ... Nie minęły 3 sekundy jak sama po tym zrobiłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] nie powiem bo jest opiekuńczy ... Po dzisiejszym zastrzyku jak zaczęło piec bo lek się rozprowadzał to kazał mi leżeć , wszystko zrobił za mnie i nawet z psem sam wyszedł ( chodź zawsze wieczorkiem robimy sobie spacer z psiakiem po osiedlu ... Dziś poszedł sam [emoji33])
Mi mąż robił zastrzyki tak delikatnie, że nic nie czułam. Nawet te bolesne. I z psem wychodzi sam od transferu. Mi nie pozwala, mówi że to 4 piętro [emoji846] Dawno nie miałam tak dobrze. Sprząta on, odkurza on, wszystko robi[emoji846][emoji846]

Ja po schodach wchodzę normalnie i ogólnie nie mam tak, że się męczę, zieję i nie mogę oddychać, ale jak wracam z pracy to nie mam siły na nic. Jem I idę do łóżka. Czuję wszystkie mięśnie, zimno mi i taka jestem jakbym kilka nocy nie spała. Rano regeneracja i po pracy znów.

Ja po schodach wchodzę normalnie i ogólnie nie mam tak, że się męczę, zieję i nie mogę oddychać, ale jak wracam z pracy to nie mam siły na nic. Jem I idę do łóżka. Czuję wszystkie mięśnie, zimno mi i taka jestem jakbym kilka nocy nie spała. Rano regeneracja i po pracy znów.
Ty jesteś już bardziej zaawansowana.
Ja czuje się normalnie, lekarz kazał przystopować z „życiem”, więcej odpoczywać a ja mam tyle energii. Narazie tylko odwołałam treningi.
I mój mąż zszokowany ze ja już od 5 spać nie mogę i pyta czy to już tak zawsze będzie ?

A ja już maile do pracowników porozsyłała zdążyłam, bo jak tak nie śpię i myśle … oni mnie poomordują za moje pomysły 😂😂😂

O ja po pracy mam tak samo. Jestem wypompowana z energii. Wczoraj skończyłam po 19 i ledwie wlazłam po schodach do mieszkania. Wieczorami też mnie pobolewa brzuch, jak usiądę na kanapie po pracy to czuje jakbym miała dostać 🔴. Mdli mnie jak jestem głodna i jak za dużo zjem na raz. Muszę zadbać o małe przekąski i te chrupki kukurydziane położyć przy łóżku :) bo pierwsza myśl, po obudzeniu to mdlllo

O ja po pracy mam tak samo. Jestem wypompowana z energii. Wczoraj skończyłam po 19 i ledwie wlazłam po schodach do mieszkania. Wieczorami też mnie pobolewa brzuch, jak usiądę na kanapie po pracy to czuje jakbym miała dostać [emoji837]. Mdli mnie jak jestem głodna i jak za dużo zjem na raz. Muszę zadbać o małe przekąski i te chrupki kukurydziane położyć przy łóżku :) bo pierwsza myśl, po obudzeniu to mdlllo
Jak dobrze, że ja nie mam mdłości. Ale poza tym wszystko to co i ty[emoji4] Weszłam do pracy i nie jestem w stanie się dobudzić. Ledwo kontaktuję.

Mi mąż robił zastrzyki tak delikatnie, że nic nie czułam. Nawet te bolesne. I z psem wychodzi sam od transferu. Mi nie pozwala, mówi że to 4 piętro [emoji846] Dawno nie miałam tak dobrze. Sprząta on, odkurza on, wszystko robi[emoji846][emoji846]
Wiesz ja kiedyś zrobiłam mojemu zastrzyk przeciwzakrzepowy to aż siniaka miał ( pierwszy raz z życiu ) i za każdym razem mówi że mi się odegra 🤣🤣🤣🤣 wolę nie ryzykować 🙈🤣🤣🤣 a po transferze zawsze mam tylko jedno zadanie , leżeć i pachnieć . Wszystko mąż robi ... Aż mi głupio było nieraz ale co zrobić jak nic innego nie pozwala mi robić 🙈

Kochane, zaczęłam trochę pokasływać, ale jakby to mi nie przeszkadza. Problem pojawia się, gdy przy kaszlu zaczyna mnie boleć w plecach, tak mniej więcej pod łopatkami... jak sobie pomóc? Co to może być? Poradźcie coś ❤ raz że żołądek mnie męczy to jeszcze teraz te plecy.. pomocy🙏
Wyniotujesz nadal

reklama
Dziewczyny pytanie. Ja wiem, ze mam noge w ortezie i spedzam wiekszosc czasu przez to na siedzaco. Ale po poludniu stwierdzilam, ze cos posprzatam trochę w kuchni na blatach. Takie wiecie, oproznianie zmywarki, mycie jakiś talerzy. I powiem Wam, ze tak STRASZNIE sie zmeczylam, ze az mi sie w glowie zakrecilo.. serce bilo mi jak szalone. Oczywiscie mdli mnie calymi dniami, troche boli brzuch. Ale czy to normalne? Tez sie tak meczycie? Wieczorem to juz tylko moglabym lezec...
Ja sprzątam na raty, brakuje mi sił i tchu i podobnie jak Tobie robi mi się słabo, chyba to normalne

Do góry