Ha czyli u Ciebie tez mogą być ale jak jeden zarodek to takie twixy identyczne117?? I bliźniaki
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
To jest niemożliweHa czyli u Ciebie tez mogą być ale jak jeden zarodek to takie twixy identyczne
@Kocka albo u Ciebie nie bliźniaki ale więcejTo jest niemożliwe
annemarie
Serio,jak poszlam na USG ( przygotowana na kolejna katastrofe jak 3 poprzednie)i gin mi powiedzial ze sa dwa,to swiat mi sie zatrzymalnigdy w zyciu nie bylam w takim szokumam nadzieje ,ze jak mnie Alzheimer z demencja starcza dosiegnie,to bede ciagle ten moment pamietac❤117?? I bliźniaki
Sherlook
A to był naturals czy in vitro? Podany jeden zarodek? Aż nie mogę w to uwierzyćSerio,jak poszlam na USG ( przygotowana na kolejna katastrofe jak 3 poprzednie)i gin mi powiedzial ze sa dwa,to swiat mi sie zatrzymalnigdy w zyciu nie bylam w takim szokumam nadzieje ,ze jak mnie Alzheimer z demencja starcza dosiegnie,to bede ciagle ten moment pamietac❤
Nie nie, są policzone. Całe dwa@Kocka albo u Ciebie nie bliźniaki ale więcej
annemarie
Dwa podane z KDA to był naturals czy in vitro? Podany jeden zarodek? Aż nie mogę w to uwierzyć
Ta Beta byla tak niska,ze bylam na 15000% pewna ze to ciaza biochemiczna
Brawo gratulacje!!!Betahcg 17415
Estardiol 1165
Progesteron 25,3
Obłęd a to dopiero 18dpt
Gratuluje!!!!!Beta 93,65
Progesteron 153
Estradiol 1195
Tararara!! Teraz powiem ze ja tam na tescie Twoim widzialam kreske)))
miętowa25
ja tylko na czczo przekroczony... 2x i w krzywej też na czczo przekroczony. We czwartek mam wizyte u diabetologa... od 25.02 wdrozona dieta i póki co udaje sie rano max 90 mieć, ale zazwyczaj 83-86.Mi powiedziano, że którykolwiek wynik podwyższony chociażby o 1 to cukrzyca ciążowa. Ja miałam na czczo idealny. Ten po 1h miałam przekroczony o 1. A ten po 2h o 2 chyba. I niestety diabetolog. Oczywiście dieta cukrzycowa. I u mnie była insulina. Po potem Mi na czczo czasami cukier skakał.
Niestety wystarczy jeden wynik w krzywej miec przekroczony i juz stwierdzają cukrzycę ciążowa lub ciężarnych.
reklama
WizjonerkaBrawo gratulacje!!!
Gratuluje!!!!!
Tararara!! Teraz powiem ze ja tam na tescie Twoim widzialam kreske)))
Podziel się: