reklama
PieknieU nas są dwa pęcherzyki ciążowe z zoltkowymi. Jeszcze nie ma zarodkow. Za tydzień drugie usg
Dziękuje.Czyli faktycznie nie ma się co testami sugerować. Dobrze wiedzieć bo niedługo ten sam los mnie czeka. I też tak planuje testy od 6dptbo wątpię bym dłużej wytrzymała. Tobie gratuluję i mocno trzymam kciuki za przyrost.
Widziałaś jak ja dzisiaj tu świrowałam.
A beta prawie 100 i test negatywny. A podobno od 10 miał być.
No masakra jakaś.Dziękuje.
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja mialam juz ponad 400 bete a test wyszedl bielusienkiDziękuje.
Masakra jakaś. Ja po. 1 transferze jak miałam test w 7 po. Biały to byłam pewna że beta to samo i się sprawdzilo.i tera jak zrobię test pewnie uważałabym identycznie...ze juz nie ma nadziei.. A tu jedynie Beta prawdę powie..Ja mialam juz ponad 400 bete a test wyszedl bielusienki
Orchidea33
Tylko beta. Jak widac nie sprawdza sie. Ja jak robilam test to mialam juz bete za soba. Chcialam zrobic, zeby miec pamiątkę i jakie bylo moje zdziwienie, ze wyszlo bielutko.Masakra jakaś. Ja po. 1 transferze jak miałam test w 7 po. Biały to byłam pewna że beta to samo i się sprawdzilo.i tera jak zrobię test pewnie uważałabym identycznie...ze juz nie ma nadziei.. A tu jedynie Beta prawdę powie..
Sherlook
Mi się wydaje, że to zależy jakie testy. Stylenka robiła pink, a ja już kilka razy widziałam, że one sie mylą i w jedną i w drugą stronę. Dobre są te facelle z Rosmana. Ja teraz robiłam nordtest i mi pokazał bardzo widoczną krechę przy becie 35.Masakra jakaś. Ja po. 1 transferze jak miałam test w 7 po. Biały to byłam pewna że beta to samo i się sprawdzilo.i tera jak zrobię test pewnie uważałabym identycznie...ze juz nie ma nadziei.. A tu jedynie Beta prawdę powie..
reklama
Sherlook
117?? I bliźniakiDziewczyny system rozwalony,cudnie❤
Cholernie sie ciesze
Kocka,na temat twojej Bety...ja mialam w 17 dpt Bete 117 i tez blizniaki
Podziel się: