Pięknie!Beta 93,65
Progesteron 153
Estradiol 1195
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
I cos Ci dawali? Insuline? Ja na razie robilam tylko na czczo. Pewnie w przyszly weekend czeka mnie badanie z obciazeniem..Niestety kwalifikujesz się do cukrzycy ciążowej miałam tak samo, na czczo 94, po obciążeniu glukozą w normie.
Jestem w szoku.I jak.kochana odczucia ??? Niedowierzanie jeszcze co??
I zaczynam się przygotowywać do przezywania przyrostu
eij
Nie, reguluję cukier dietą. W drugim trymestrze skakał na czczo miedzy 88 a 98, a w 3 trymestrze jakoś sam się unormował i teraz mam do 90. Wysyłam lekarzowi średni cukier z całego tygodnia. Póki co powiedział że nie będzie mi przepisywał insuliny bo te skoki są niewielkieI cos Ci dawali? Insuline? Ja na razie robilam tylko na czczo. Pewnie w przyszly weekend czeka mnie badanie z obciazeniem..
Orchidea33
Ok. W takim razie czekam na badanie z obciazeniem i zobaczymy. Oby nie byl podwyzszony.Nie, reguluję cukier dietą. W drugim trymestrze skakał na czczo miedzy 88 a 98, a w 3 trymestrze jakoś sam się unormował i teraz mam do 90. Wysyłam lekarzowi średni cukier z całego tygodnia. Póki co powiedział że nie będzie mi przepisywał insuliny bo te skoki są niewielkie
Po diete wroce do Ciebie jak sie okaze, ze mam zmienić
Trzymam mocno kciuki by przyrost był piękny. Który dpt?Jestem w szoku.
Magda 1234
Nie dowiezanie
Cały czas trzymamy kciuki cieszę się że ostatnio Jet tyle dobrych wiadomości i zycz zytkim wszystkim w tym naszym dniu by zostały mamamiJestem w szoku.
Madame JS
To ja też se wymyśliłam, bo jestem w tym samym wieku ;-) Ale wcześniej no jakoś się nie dałoA ile Ty masz lat ?? Ja to mogę powiedzieć że jestem już stara i se wymyśliłam bo skończyłam 38. Trzymam za Ciebie kciuki
Dzisiaj 8 dptTrzymam mocno kciuki by przyrost był piękny. Który dpt?
Testy białe w 6 dpt i dzisiaj
reklama
Czyli faktycznie nie ma się co testami sugerować. Dobrze wiedzieć bo niedługo ten sam los mnie czeka. I też tak planuje testy od 6dptbo wątpię bym dłużej wytrzymała. Tobie gratuluję i mocno trzymam kciuki za przyrost.Dzisiaj 8 dpt
Testy białe w 6 dpt i dzisiaj
Podziel się: