reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Głupio to zabrzmi, ale ja bym chciała żeby mnie trochę zemdliło... Nic nie czuje, śniło mi sie, że na USG lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego
Jak tak jak Ty chodziłam i myślałam keisy zacznie mnie mdlić, że pewnie coś złego bo nic mi nie jest i uwierz mi jak się zaczęło koło 8 tygodnia to mam już dość ,i czekam kiedy się skończy bo nic mi nie pomaga

Jak tak jak Ty chodziłam i myślałam keisy zacznie mnie mdlić, że pewnie coś złego bo nic mi nie jest i uwierz mi jak się zaczęło koło 8 tygodnia to mam już dość ,i czekam kiedy się skończy bo nic mi nie pomaga
Już tak bardziej serio wiem co to mdłości w ciąży, bo już to przeszłam. Pomagało mi wypicie z samego rana wody z imbirem, miodem i cytryną. Tylko jeszcze koniecznie zanim wstałam z łóżka. Może spróbuj, i częste małe przekąski.

Niestety nie, sikam trochę więcej ale staram się dużo pić. Może robię siku z 8 razy na dobę, to chyba nie jest bardzo często.
Nie każdy musi od razu sikać co 5 min. Kocka nie stresuj się. Masz piękne przyrosty i piękną betę 😍 Popatrz na moje. Tyle ile ja się naczytałam 🙈🙈 ale mimo wszystko podchodzę pozytywnie. Nawet jak nie wyjdzie to chcę wykorzystać ten czas teraz co mam na maxa🙂🙂 Chcę się cieszyć i w końcu od 7 miesięcy przestać się zamartwiać 🙂 Ty też uwierz w to, że jesteś w ciąży. I przed tobą jeszcze długie rzyganko za kilka tygodni.

Nie każdy musi od razu sikać co 5 min. Kocka nie stresuj się. Masz piękne przyrosty i piękną betę 😍 Popatrz na moje. Tyle ile ja się naczytałam 🙈🙈 ale mimo wszystko podchodzę pozytywnie. Nawet jak nie wyjdzie to chcę wykorzystać ten czas teraz co mam na maxa🙂🙂 Chcę się cieszyć i w końcu od 7 miesięcy przestać się zamartwiać 🙂 Ty też uwierz w to, że jesteś w ciąży. I przed tobą jeszcze długie rzyganko za kilka tygodni.
Ostatnio jak bylam na wlewie z intralipidu poznałam fajna dziewczynę, była już po pierwszym USG. Tego samo dnia mi napisała, że już niestety po wszystkim, beta przestała przyrastac. Bardzo mną to poruszylo, przypomniało traumę z przed roku. Taka fajna, młoda dziewczyna, tak mi przykro. Boję się przyzwyczaić do mojego szczęścia. No obłęd. Byle do wtorku jakoś dotrwać i będzie już mam nadzieję lepiej. Jak zobaczę to uwierzę :)

reklama
Do góry