Ja uzywalam i przy blizniakach i przy naszym rodzynku ostatnim.
Jemy
[/QUOT
Widze ze u Mateo zebow tez brakile juz ma?Moja 12.02 skonczy 9 miesiecy
reklama
A jakiego używałaś i od którego tygodnia zaczęłaś?Ja uzywalam i przy blizniakach i przy naszym rodzynku ostatnim.
Jemy
Mi TSH spadło na początku ciąży tez było 0,0009 i czułam się fatalnie. Chyba pod koniec drugiego trymestru się podniosło. Wzrost hcg spadek TSH. Nie ma na to leków. Zwykły klimat ciążowy, ale nie każdy tak ma. To nic nie znaczy złego.Hej robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta. Powiem że boje się bardzo bo ostatnie USG był 3 tygodnie temu w 7 tygodniu . Ale moje pytanie jest takie TSH spadło mi prawie do zera bardzo dużo poniżej normy 0,006..miał ktoś tak ? Co to oznacza? Teraz mam 10+1
Ja z synem miałam TSH ok ale z bliźniakami dopiero poleciało w kosmos. Tylko ja stara jestem to tez pewnie ma znaczenie, ze już tak idealnie nie było jak za pierwszym razem.
Ja nie mam i nie chcialabym miec bo za bardzo bym panikowala jakby mi sie nie udalo znalezc serduszkaDziewczyny kochane, @Kocka @Sherlook @Magda 1234 i wszystkie co jesteście w ciąży ja też nie wymiotuje, wiem że po słodkim mnie mdli ale jem z łakomosci nawet cycki jakby mniej mnie bolą. Jedyne co mi zostalo to zgaga. I jak mnie brzuch nie boli, nie mam zgagi to tez sie zastanawiam czy to serce małe nadal bije.. Także wiem co Wy tam przeżywacie i łącze sie z Wami w tym przeżywaniu❤❤❤
Btw. Czy któraś z Was kochane używa bądź używała detektora tętna płodu na wczesnym etapie ciąży? To pytanie już do wszystkich ciezarowczek i mam kieruje
Może być pozamaciczna, ale nie musi. Od bety 1000 widać pęcherzyk, to co nie znaleźli w macicy?Dziewczyny mam pytanie. Moja koleżanka zrobiła test oczywiście pozytywny poszła do gin po 10dniach nie widział nic na USG powiedziała jej o ciąży pozamacicznej. Pierwsza beta 1marzec 1360 dziś tylko 2009. Kazali jej lezec. Czy może tak byc że to pozamaciczna? Sprawdzałam jej przyrost 28%.
Pytanie jaki jest progesteron - niski może zwiastować tez cp.
Ale hcg to tylko hormon, różne powody mogą być niskich przyrostów. Ciąża to nie matematyka :-)
Często tak się zdarza. Morfologia zarodka to tylko subiektywna ocena jego wyglądu. Nie wiemy nic o jego kariotypie, potencjale rozwojowym itp.Dziewczyny mam pytanie ! Czy zdarzyło się u którejś z Was ze w 2 transferach beta ani drgnęła a w kolejnym się udało tak poprostu ?
Ja osobiscie miałam tak
1ET - 10dpt 3 ciąży brak
2ET ciąża biochemiczna
Nowa procedura ( druga) :
3ET urodzenie syna
Trzecia procedura:
4ET nic - beta 0
5ET nic - beta 0
6ET nic - beta 0
Czwarta procedura :
Zrobione badania wszystko było ok ( histeroskopia tez ok)
7ET - bliźniaki
JestemMama!
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie za 200ptk. Ile po odstawieniu tabletek przychodził wam @?? W piątek wzięłam ostatnia tabletkę i się zastanawiam kiedy małpa może przyjść ... Nie mogę się jej doczekać gdyż zaczynam w końcu stymulację . Tak doszłam z mężem do wniosku że nie ma na co czekać . Działamy teraz. Mam nadzieję że do lata ( transferu ) wszystko się uspokoi i będzie lepiej. Że nic nie zakłóci już naszego spokoju ... No przecież nie można mieć ciągle pod górkę
eij
Fanka BB :)
Mi przyszła po 5 dniachDziewczyny pytanie za 200ptk. Ile po odstawieniu tabletek przychodził wam @?? W piątek wzięłam ostatnia tabletkę i się zastanawiam kiedy małpa może przyjść ... Nie mogę się jej doczekać gdyż zaczynam w końcu stymulację . Tak doszłam z mężem do wniosku że nie ma na co czekać . Działamy teraz. Mam nadzieję że do lata ( transferu ) wszystko się uspokoi i będzie lepiej. Że nic nie zakłóci już naszego spokoju ... No przecież nie można mieć ciągle pod górkę
reklama
Anahstasia
Aktywna w BB
Bardzo, ale to bardzo byśmy chcieli Jutro mam pierwsze USG to być może się dowiemy... Ale strasznie się denerwuję przed jutremMoże dwa się zadomowily
Podziel się: