reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, czy ktoras z Was podchodziła do inv na cyklu naturalnym i się udało? Albo czy ktoras miała inv z komórki dawczyni? Na naturalnym mamy 10%szans, bo mam 40 lat, amh-0,7 i nie reaguje prawie na stymulację.

reklama
Teraz byłam na sztucznym, a co lekarz mi powie to bd wiedzieć jutro. Wolne być na sztucznym bo to jest lepsze dla nas. Do inseminacji też podchodziłam zawsze na sztucznych to lekarz chyba je woli. Ja też chcę zacząć zaraz po miesiączce. Możesz mi powiedzieć jak to na cyklu sztucznym wygląda? Boli boli bardzo. Nie przeżywałam tak nieudanych inseminacji bo po prostu nic nie ma i koniec a tu nadzieja była e3 tygonie. Jestem w szoku czeku jest ta biochemiczna ciąży 12 lat temu zaszłam i urodziłam normalnie. Myślałam że jak już mamy zapłodnione jajeczko to wszytko bd dobrze a tu proszę taka niespodzianka.
A jak twoje endometrium?
Wiesz co No wszystko wyglada jak przy pierwszym transferze po miesiączce bierzesz leki itp No identycznie jak za pierwszym transferem. Ale u mnie pierwszy transfer był na sztucznym a drugi na naturalnym.

A jak twoje endometrium?
Wiesz co No wszystko wyglada jak przy pierwszym transferze po miesiączce bierzesz leki itp No identycznie jak za pierwszym transferem. Ale u mnie pierwszy transfer był na sztucznym a drugi na naturalnym.
No właśnie o endometrium lekarz mi nic nie mówił. Więc pewnie było dobrze. Ja nie wiem jak to jest bo ja brałam dużo zastrzykow ale miałam stymulację później punkcje i za 2 dni transfer więc nie wiem. 😀 Wiem tylko że teraz bd miała zarodek chodowany do 5 doby.

Teraz byłam na sztucznym, a co lekarz mi powie to bd wiedzieć jutro. Wolne być na sztucznym bo to jest lepsze dla nas. Do inseminacji też podchodziłam zawsze na sztucznych to lekarz chyba je woli. Ja też chcę zacząć zaraz po miesiączce. Możesz mi powiedzieć jak to na cyklu sztucznym wygląda? Boli boli bardzo. Nie przeżywałam tak nieudanych inseminacji bo po prostu nic nie ma i koniec a tu nadzieja była e3 tygonie. Jestem w szoku czeku jest ta biochemiczna ciąży 12 lat temu zaszłam i urodziłam normalnie. Myślałam że jak już mamy zapłodnione jajeczko to wszytko bd dobrze a tu proszę taka niespodzianka.
Nie da się robić inseminacji na cyklu sztucznym

Hej , ja znów dawno się nie odzywałam ale potrzebuje waszej pomocy ... No więc do końca tego tygodnia biorę tabletki i od przyszłego tygodnia mam zacząć stymulację ... Teraz z związku z tym co dzieje się na Ukrainie... Zastanawiam się czy ja zaczynać ... Nie wiem co robić , co myśleć ... Zaczyna ogarniać mnie lek i strach ... Eh... Leki już czekają a ja dalej się głowie z tym co zrobić 😔😔😔😔 oczywiście jestem całym sercem z Ukrainą. Pomagam jak tylko mogę ale boje się czy to wszystko nie pojedzie dalej i zacznie się wojna w Polsce 😔😔😔
Nie oglądaj się na to. Wojny u nas nie będzie, chybaże domowa.
Nie ma na co czekać.

reklama
Do góry